Vindt Rob Gabriëlle leuk?

Vindt Rob Gabriëlle leuk?

We gaan even terug naar vanmorgen, het is immers toch rustig in Utopia dus hebben we daar wel even tijd voor. Gabriëlle, LauraB en Naomi zaten gezellig te kletsen op de vide. Blijkbaar is er iets gebeurd tussen Rob en Gabriëlle dus daar is met name LauraB erg nieuwsgierig naar.

Wat is er nou gisteren allemaal gebeurd vraagt LauraB aan Gabriëlle. Gabriëlle antwoordt dat er helemaal niks gebeurd is! Ahh jazeker wel aldus Naomi die het niet helemaal met het antwoord eens lijkt te zijn. Wij stonden er allebei bij gaat LauraB verder. Volgesn Gabriëlle wordt er van een groot ding van gemaakt. Je hebt met hem gekust aldus Naomi. Nee antwoordt Gabriëlle ik heb met iedereen gekust! Tussen wie zou je kiezen, Bas of Rob? vraagt LauraB verder. Gabriëlle is kort maar krachtig, geen. Maar als je zou moeten kiezen kaatst LauraB terug. Dan zou ik voor Rob kiezen geeft Gabriëlle toe. Rob is knap, hij heeft ook tatoeages. Je zat ook bij hem op schoot he benadrukt Naomi nog maar eens. Dat deed ik ook bij Mark antwoordt Gabriëlle terug. Ze was ook helemaal verlegen aldus LauraB maar volgens Gabriëlle is dat niet waar. Rob was wel met mij aan het flirten, dat zeg ik niet anders word het een dom ding. Je weet hoe alles opgeblazen word, ik vind ook gewoon niemand leuk. Maar soms als ik wat gedronken heb dan geef ik gewoon een kusje. Ik geef iedereen kusjes! Maar er is geen sprake van liefde of dat er iets gebeurd is. Ik heb niemand getongd of wat dan ook. Ik weet nog precies wat er gebeurd is! LauraB moest wel lachen, je zat bij Bas op schoot en daarna bij Rob. Ook had je met Bas gezoend. Een kusje gegeven benadrukt Gabriëlle, weten jullie wel wat kussen is? Zou jij verliefd kunnen worden op Rob vraagt LauraB. Goede vraag gaat Gabriëlle verder, nee. Hij is wel knap maar het is niet mijn type. Maar ik zou wel met hem kunnen dollen. Ik voel me seksueel niet tot hem aangetrokken, tot niemand hier! Oke antwoordt LauraB en Gabriëlle hoopt dat er binnenkort nog wel iets spannends gaat gebeuren. Hij zat echt met je te flirten vraagt LauraB, was ie je aan het uitdagen? Ja geeft Gabriëlle toe maar ik werd er niet warm of koud van. Rob is hartstikke leuk maar niet mijn type, qua uiterlijk wel. Maar ik weet zeker dat er niets gaat gebeuren. Wel ziet hij me als een uitdaging omdat ik hier nooit met iemand naar bed zou gaan. Laat hem er maar voor werken oppert LauraB maar dat ziet Gabriëlle niet zitten. Wel wil ze graag weer een keer echt verliefd worden, dat is tof!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *