Goed nieuws voor de wens pot!

Goed nieuws voor de wens pot!

LauraB is bezig met de wens pot wat we eerder beschreven. En vandaag heeft ze een leuk mailtje ontvangen, een mailtje waarmee ze mogelijk een wens in vervulling kan laten gaan. Het kunnen verschillende zaken zijn zoals een leuke dag organiseren of een geldbedrag inzamelen voor een bepaalde behandeling en noem het maar op. Zojuist heeft ze een mailtje ontvangen voor de wens pot, goed nieuws dus!

LauraB opent de mail en leest deze door hier staat het volgende beschreven. Jonah, een 4-jarig jongetje met neuroblastoomkanker, heeft geld nodig om beter te worden. Een behandeling kost namelijk 100.000 euro, een bedrag dat zijn ouders niet zomaar bij elkaar kunnen sprokkelen.Het gezin zal woensdag 11 juni langs komen en nemen Jonah ook mee. Ze vinden het erg spannend. LauraB is enthousiast en mailt dan ook terug dat een bezoek geen enkel probleem is. Ze wil graag helpen. Maar komende week komt er nog iemand, hij zal een dag met Ivan mee lopen. LauraB bespreekt het nog eens met Ivan. Ze vind het belachelijk dat iemand voor geld wat noodzakelijk is voor een behandeling afhankelijk kan zijn. De eerste wensen lijken in vervulling te gaan, mooi initiatief toch?!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Marja at 10:02

    Waarschijnlijk zit er niets in en wordt dat zieke kind gebruikt om de kijkers te laten doneren. Zelf zullen ze er geen sigaret minder om roken . Ik kan me voorstellen dat die ouders alles aangrijpen voor hun kind maar ik vind het te treurig voor woorden hoe een ziek kind gebruikt wordt voor eigen aandacht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *