Naomi opent een centraal

Naomi opent een centraal

Het is 21:15 als Naomi het luchtalarm laat loeien, ze wil namelijk even centraal. Als iedereen uiteindelijk zit begint ze te vertellen.

Naomi wil het namelijk even hebben over de modellen dag. Iedereen weet wat hij of zij wel moet doen, de bar en de merchandise moet alleen nog opgezet worden. Alles moet verder uit de loods en het moet netjes zijn. Kortom het moet strak getrokken worden. Zelfs de planten moeten weg! Dus dat wil ik nu eigenlijk doen dus als iedereen mij wil helpen, top!

Ivan wil ook nog even wat aankondigen. Het gaat over de throwdown van 14 juni. Ik had aangegeven dat als ik geen 20 teams zou hebben het niet door zou gaan. Maar dankzij Laurab en Gabriëlle is de kaartverkoop opgeschoten. En heb nu 16 teams ongeveer en ik denk dat het verstandig is om het wel door te laten gaan. Het gaat dus plaats vinden met ook een Utopia team erbij. Mensen kunnen zich wel gewoon blijven aanmelden. De kaartverkoop stopt wel morgen maar ik ben alsnog bijna aan mijn target genomen.

LauraB wil dan ook nog wat zeggen, de gouden pot is niet alleen een stichting maar een wens pot. Iemand heeft mij geattendeerd op het verhaal en komen 10 juni om 14:30 uur. Ze komen hun verhaal hier dan doen en leggen uit waarom er zoveel geld voor nodig is. Rob vraagt of er geen groep ding van gemaakt kan worden. LauraB moedigt dat alleen maar meer aan en zou dat top vinden. Iedereen die erbij willen zitten mag aansluiten.

Ivan heeft een idee, hij wil woensdag avond een mee eet avond organiseren. Gasten mogen dan samen met de Utopianen eten wat de pot schaft. De kosten hiervoor zijn 12.50 euro. Daarna sluit het hele kleine centraal alweer want alles moet klaar zijn voor de modellen dag van Naomi.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Marja at 09:57

    Naomi doet niet veel maar commanderen kan ze prima. Als dit achter de rug is heeft ze vast wel weer genoeg van alles en blijft de rest van de week in bed

  2. Anja at 08:20

    Weer lekker na gedacht Naomi, het is maar goed dat er een slimme nicolle er jou op attent maakt.Het Weer!!!!!!! Wat als het regent, je hebt nu alles buiten, tja Naomi en Gio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *