Ramona en Jacco worden verdrietig van alle stelletjes in Utopia

Ramona en Jacco worden verdrietig van alle stelletjes in Utopia

Ramona en Jacco hebben een gesprekje gehad buiten in de schommelstoel. Daar vertelt Ramona dat ze verdrietig van de anderen stelletjes wordt. Ook voelt ze zich niet uitgenodigd voor het feestje van Rowena’s éénjarig verblijf in Utopia. Jacco geeft toe dat hij er ook wel verdrietig van wordt. Dan komt Romy bij de twee staan en vraagt nieuwsgierig wat er aan de hand is. Ramona antwoordt dat ze het zat is en vindt dat er teveel relatieproblemen zijn. Maar als het dan weer mooi weer is dan is alles weer goed voegt ze eraan toe. Utopia is een relatieoord geworden gaat ze verder. Samen met Jacco grapt ze daarna verder over wanneer haar prins op het witte paard zal verschijnen. Ze stelt lachend voor om in plaats van geld te verdienen, op zoek naar de liefde te gaan met zijn allen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 11:34

    Ik vraag me af wat Jacco eigenlijk doet in Utopia , ik zie hem altijd ergens zitten of heen en weer lopen . Waar kwam hij eigenlijk doen daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *