Ruud en Rowena doen rustig aan

Ruud en Rowena doen rustig aan

Momenteel is het vrij rustig in Utopia, echter zijn er toch wel wat kleinere dingen gebeurd wat we in dit nieuwsbericht voor je omschrijven zodat je weer op de hoogte bent.

De meeste bewoners genieten volop van het mooie weer. Verschillende bewoners zien we dan zonnen. Zo liggen Jessie en Billy samen in een hangmat, Jacco, Cemal en Romy in de zon en Karin neemt een duik in het zwembad. Ook vangen we een kort gesprek op tussen Ruud en Rowena. Ze hebben het over hun “relatie”. De twee willen het rustig aan doen. Rowena laat ook weten dat ze het fijn vindt om vrij te zijn. Verder knuffelen de twee er op los. Wat later zien we Ruud bezig bij de caravan. Hij zaait gras rondom de grond bij de caravan. Cees zien we aan het werk, hij ruimt de boodschappen op. Verder zijn er ook wat bewoners binnen wat aan het doen. En dat was het wel weer voor nu. Later komen we terug met meer Utopia nieuws. Zien we je zo terug?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *