Ruud stoort zich aan het gedrag van Billy

Ruud stoort zich aan het gedrag van Billy

We schreven afgelopen avond al over de onenigheid die ontstond rondom Billy, Ruud en Rowena. Hier kun je daar nog eens alles over terug lezen. Billy en Ruud waren boos op elkaar maar nu er een nieuwe dag is aangebroken besluiten Ruud en Rowena het nog eens te bespreken.

Deze ochtend lijkt iedereen weer normaal tegen elkaar te doen maar Ruud en Rowena bespreken toch het voorval. De twee zijn het met elkaar eens dat ze het belachelijk vinden dat de bewoners zich niet aan de afspraken houden. Zo is er gisteravond omdat het een vakantie dag was voor alle bewoners toch weer gedronken. Ook Jessie en Billy hebben van een drankje genoten en dit valt Ruud toch wel tegen. Ook laat Ruud weten dat hij zich stoort aan het gedrag van Billy. Ik begrijp niet dat ze een tijd geleden in bad tegen mij zei verliefd op mij te zijn en het vervolgens ontkent. Ik vind het dan ook erg kinderachtig dat ze vervolgens gisteravond waar jij bij was zei dat ik niet verliefd op jou zou zijn. Ruud heeft toegegeven dat hij inderdaad nog niet verliefd is op Rowena, maar dat dit zeker kan komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *