Problemen in organisatie ketikoti evenement

Problemen in organisatie ketikoti evenement

Bjorn heeft stress, er is namelijk een probleem. Bjorn doe de organisatie regelen en er is extra stroom nodig voor alle stands. Een aggregaat is de oplossing maar die kost 600 euro! En aangezien dat overlegd moet worden gaat Bjorn met Mark de boekhouder praten. Bjorn vraagt bij Le Luifel aangekomen of hij het al gehoord heeft. Dat dingetje wat niet zo goed is? Ja antwoordt Mark, ik weet het. Ik heb de mailtjes voorbij zien komen, vorige week al. Ohh antwoordt Bjorn verbaasd, dat wist ik niet. En Ivan ook niet. Mark is geirriteerd, omdat de mails te laat gelezen worden gaan de kosten weer omhoog en is winst draaien ook moeilijk. Ik vind het allemaal wel best. Licht de groep maar in over het probleem, gooi het in de groep. Dit zijn de feiten, 500 euro. Lekker transparant wat de groep wil. Bjorn wil het wel gaan vertellen maar moet eerst een noodaggregaat regelen. Hoe zal de groep gaan reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. wim at 11:30

  mensen ik kijk al vanaf het begin utopia er is er een binnen gekomen die bij mij heel erg bekend lijkt
  het zijn allemaal acteurs geen gewonen mensen allemaal acteurs dag utopia

 2. ik at 14:35

  Ik zit Achter Gesloten Deuren te kijken en daar speelt Bjorn een rol in. Wat me al vaker was op gevallen dat personen uit Achter gesloten deuren en Beschuldigd! Nu in UUtopia zitten.
  Hoe echt in utopia ????

 3. Ton at 13:52

  Die Ivan moet z’n kop eens open doen tegen die nepboekhouder Mark !
  Ivan roept altijd dat die niks doet en die niks doet.
  Maar hij zegt het nooit tegen degenen die echt niks doen….
  Bijv. Naomi, Gio, Gaby (die wordt steeds dikker) …..

 4. Druif at 01:02

  Waar blijft al die patat wat mark de hele dag staat te snijden . Zoveel evenementen hebben ze niet en mensen nemen zelf soms eigen eten mee. Lijkt me niet dat dat hij er de hele dag mee bezig is.
  Tussen schatje hier en schatje daar voert hij ook gerekte weinig uit . Misbaksel

 5. Maria at 13:58

  Mark is de laatste tijd gewoon teveel met zichzelf en zijn vriendinnetje bezig, eigenlijk zou hij eruit moeten gaan, schuift nu al de schuld ook op een ander, je bent jezelf niet meer Mark.
  En als je met iemand zit te smoezen lach er ook niet zo gemeen bij, dat staat je gewoon niet.

 6. Mjo at 13:52

  Ja lekker Mark. Je ziet die mailtjes verleden week al. Trek je bek dan open en niet nu liggen zeuren., dat mailtjes te laat worden gelezen. Natuurlijk had Bjorn de mails ook moeten checken, maar als men merkt dat dit niet gebeurd, zeker als het geld gaat kosten, attendeer je elkaar er toch op.

  Ik krijg bijna de indruk, dat Mark willens en wetens Bjorn wilt verneuken. Want kan weer iedereen los gaan op Bjorn, terwijl Mark even fout (bezig) is, door z’n bek niet open te doen.

  Niet alleen financieel is het een zooitje, maar ook administratief. Als je mails leest die voor een ander bestemd is/zijn, zet die mail dan na lezen, weer als ongelezen.

  Of maak (persoonlijke) mappen aan, met elke persoonlijke map de naam van iedere bewoner, en sleep de mails naar het mapje van de betreffende bewoner, die met dat project bezig is.
  Als men ze dan niet leest, is het eigen schuld dikke bult, en mag betreffende daarop afgerekend worden. Nu niet, als iedereen in de zelfde mailbox zit te rotzooien.

  • anneke g at 22:44

   Heb ik ook al een keer gezegd (geschreven) want dat heb je thuis ook .
   Maar aan een kant is het maar goed dat dat nog niet zo is want dan hadden ze dit niet geweten maar om je mond te houden is heel gemeen en je krijg dan minder inkomen , en volgende keer willen ze niet meer met Bjorn werken en daar is hij op uit en dat Ivan weer te keer gaat tegen hem.
   Mark en Bas zijn behoorlijk gemeen bezig

 7. anneke at 13:17

  Waarom zegt hij het dan niet wat ook een k******k is het weer Bjorn pest dag .
  Ze lezen elkaars post de leuke dingen gaat snel rond maar zuks belangrijks niet.
  Moet je zometeen Ivan weer horen die gaat weer schelden tegen Bjorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *