Veertien kunst schilderijen gemaakt door bewoners

Veertien kunst schilderijen gemaakt door bewoners

Gisteren hebben de bewoners het plan van Gio uitgevoerd, kunst maken om uiteindelijk te verkopen. Gio riep iedereen bij elkaar om wat uitleg te geven, de bedoeling is dat iedereen binnen één uur een individueel schilderij zou maken. Er staan verschillende doeken dus als ik het zo zeg dan ren je er naar een waar je een goed gevoel bij hebt. Verf uit een spuitbus gebruiken mag maar dat moet dan wel buiten de loods plaats vinden. Ik geef door als de tijd erop zit, vervolgens wordt er afgeteld en snellen de bewoners zich naar de doeken om te starten. Iedereen gaat fanatiek aan de gang, de een wat voorzichtiger dan de ander. Wim heeft al gelijk een ingeving en gaat een Wimdriaan maken. Na één uur is er mooie kunst ontstaan, alle bewoners presenteren vervolgens hun kunst en geven er wat uitleg bij. Benieuwd naar deze Utopia kunsten? Hieronder hebben we alle foto’s toegevoegd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Maria at 15:58

  en Mark, sta toch niet iedere keer zo geniepig te lachen, wat ben jij veranderd zeg, hou je bezig waarvoor je hier gekomen bent of ga naar huis, en neem je vriendin gelijk mee, die wordt net zo als jij, en dat was volgens mij niet de bedoeling.

 2. Maria at 15:54

  Dit is nou toch echt zielig aan het worden, moet John niet ingrijpen of is het iets wat hij zelf heeft bedacht,
  sommige waren al zielepootjes, maar nu helemaal.

 3. anneke at 10:26

  Dat moest even snel gebeuren die van Naomi lijkt op de schilderijen van Nicolien alleen die schilderijen vondt ik mooier.
  Waarom moest het snel zo gedaan worden iets meer tijd en het wat kennen worden wie zal dit kopen en voor hoeveel worden ze verkocht

 4. Marja at 10:02

  Je moest vanuit je gevoel schilderen, Naomi heeft dat kennelijk niet en schildert er eentje na van internet. Er waren al biedingen voor de schilderijen klaar waren, de regie doet zijn werk goed, Talpa zal wel betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *