Bas en Stefanie over hun geiten plan

Bas en Stefanie over hun geiten plan

Stefanie en Bas zitten op het rokersbankje. Daar geeft Stefanie toe dat ze Benjamin wel ziet zitten. Maar nee ze gaat er niet meer aan beginnen, ze wil zich focussen op zichzelf. Daarna gaan de twee verder met het uitwerken van een plan. Bas had gisteren al een idee om een geit te kopen en dat bespreekt hij met Stefanie. De twee willen vannacht iemand proberen te bellen om te kijken wat mogelijk is. Ook wil hij bepaalde pauwen eieren bestellen, kijken of deze uit kunnen komen. Kost dat niet teveel geld vraagt Stefanie zich af, hebben we daar geld voor? Bas antwoordt dat hij genoeg heeft, hij heeft ook geld gehad tijdens de markt van iemand. Volgens Bas kan na uitvoering van dit plan wel snel een uitbreiding volgen van bijvoorbeeld een ezel. We maken gewoon een andere stal. Stefanie vind het wel een top plan, we gaan het gewoon doen hier f*ck it! Het is tijd voor boer topia vult Bas aan. De naam weten ze nog niet helemaal maar opperen het volgende Gerrie en Gerda de geiten uit Utopia. Zodra er vandaag een laptop vrij is zullen de twee kijken of ze alvast wat telefoon nummers kunnen bemachtigen. Wat zullen de rest van de bewoners vinden? Wordt vervolgd?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. serena at 20:26

  Gewoon kinderfeesten of uitje voor bejaarden, beperkte etc maken. 2 a 3 uur voor € 150 /200 . Rondje loods, koeien,kippen kijken wat vertellen. Doe activiteit verzinnen en klaar. 5 per week. KASSA!

 2. Joze at 17:54

  Dat ze eerst die koeien en kippen eens goed gaan verzorgen.
  En zorgen dat die koeien de wei in kunnen, voordat ze meer dieren kopen.
  JdM/Talpa en SBS zijn niet echt dierenvriendelijk!

  • anneke g at 22:35

   Misschien de dieren bescherming waarschuwen de koeien hebben ruimte moeten inleveren die gaan amper de wei in die beesten horen nu lekker naar buiten, wat dat aan gaat moet Ruud er weer zijn die deed niet veel maar was goed voor de koeien.
   En wie zegt dat hij goed voor die beesten gaar zorgen of worden die beesten ook gesponserd.
   Er waren heel veel klachten over de hond die Laura B wilde hebben dus dit moet ook niet kunnen

 3. Sonja Hiemstra at 14:28

  Ja, daar ben ik het mee eens, die Stefanie spoort niet en Bas is zo’n stiekum mannetje. Niks overleggen en dan geiten, pauwen en ezels binnen halen…..

 4. Tineke at 14:26

  Onbegrijpelijk, ontzettend in de mij en dan geiten willen kopen.
  Behuizing en voer is niet echt gratis.
  Ze hebben zich noch niet eens verdiept in het houden van geiten.
  Natuurlijk weer zonder overleg#stelletjeoenen

 5. Toet at 14:09

  Wat krijgen we nu weer.Ze ziet Benjamin wel zitten of bedoelt ze basjamin.Dat mens is zwaar gestoord.Wat een engerd.Dadelijk valt ze nog op vrouwen.Let maar op die valt dadelijk nog voor een zeug.

  • anneke at 14:28

   Dan passen die twee gekken mooi bij elkaar .
   Hij beslist alles alleen en hij heeft geld gekregen van mensen , moet hij dat niet inleveren .
   Hebben ze daar niet dieren zat het kost alleen maar meer geld , het gaat tijdt worden dan iemand hem eens goed de waarheid zegt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *