Toch een ontgroening voor Benjamin?

Toch een ontgroening voor Benjamin?

Na het mini centraal sprak Wim Ivan aan, hij wil namelijk even iets bespreken. Hij heeft namelijk verschillende ideeën die hij wil uitwisselen.

De heren lopen richting het weiland en Wim begint te vertellen. Ik heb wel iets leuks voor Benjamin bedacht. Mij lijkt het leuk als we Benjamin een frisse start geven door een duik in de Utopia vijver. Dan zien we gelijk hoe ver hij wil gaan. Gaat hij in zijn onderbroek, in zijn kleren of gaat hij naakt? Ivan vindt het wel een leuk plan en Bas die ook mee loopt ziet het ook wel zitten. Maar dat was nog niet alles, Wim heeft nog een idee, een scorebord voor de Obstacle Run! Niet alleen leuk voor de groep en de ontgroening van de nieuwkomers, maar ook voor mensen van buitenaf die zich willen vereeuwigen op het terrein van Utopia. En misschien moet degene met de slechtste score dan wel een nachtje buiten slapen. Ivan vindt dat ook wel een leuk idee wat verder uitgewerkt kan worden en Bas zat te denken aan een Utopia sport abonnement. Hebben we dat plan in het begin van Utopia niet al eens voorbij zien komen?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *