Mini centraal van 24 juni

Mini centraal van 24 juni

Nadat nieuwe bewoner Benjamin zich heeft voorgesteld zat iedereen toch bij elkaar en moest er even wat besproken worden. Een klein mini centraal dus! Hier lees je alle besproken punten van 24 juni.

Rob neemt het woord en opent het centraal. Het gaat om de wens van een jong, ziek meisje. Zij is een grote fan is van Utopia. Om haar op te vrolijken is een pakket samengesteld met handtekeningen en andere leuke dingen vanuit de loods. Rob leest de brief van haar ouders voor. Met daarin de volgende reactie: “Dit had ik niet verwacht of durven dromen.” Na deze lieve bedankbrief is het tijd om nog wat meer te bespreken.

KetiKoti markt
Gabriëlle neemt het woord, ze vindt dat er meer mensen mee moeten helpen aan de markt. Samenwerken, dus. We doen ons eigen ding hier, waardoor een groot project zijn doel niet haalt. De rest is het er mee eens. Ivan heeft toch een kritisch nootje. Hij geeft aan dat niet iedereen zich er lukraak mee moet bemoeien, omdat het dan een zootje wordt. Gabriëlle moet zelf mensen betrekken en de taken uitdelen. Daarnaast wordt er alvast verder gedacht. Het thema van de volgende markt wordt besproken.  Zou het een brocante zomermarkt worden, een sportmarkt of trekt een Hollands feestje met optredens en kraampjes toch meer bezoekers? Gio heeft een totaal ander idee iedere Utopiaan moet volgens hem een Nederlandse provincie naar Utopia zien te halen, met typische kraampjes voor die streek. Een gouden samenwerking of totale chaos? Na lange discussie komt er een conclussie, het zal een evenement worden waarin de echte Utopia belevenis naar voren komt. Uiteindelijk komen de inwoners toch tot een conclusie. Het gaat bij een evenement om de echte Utopia-belevenis. Mensen mogen daarom tijd doorbrengen met hun favoriete Utopiaan: koken met Stefanie, tekenen met Gaby of timmeren met Wim en noem het maar op! Daarna zit het mini centraal er alweer op. Er staat namelijk bezoek te wachten voor de Utopianen, een kinderfeestje en Bjorn heeft een bespreking over een nieuw jamsessie evenement.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *