René en Karin beginnen hun dag met meditatie

René en Karin beginnen hun dag met meditatie

Een nieuwe dag in Utopia is aangebroken. En Karin en René begonnen rustig aan. Met een kleedje verplaatsen de twee zich richting het weiland waar de kas staat. Daar aangekomen ontdoen de twee zich van al het ijzer op hun lichaam, zoals hun sieraden. Dan nemen de twee plaats op een kussentje op de grond. René legt aan Karin uit wat de bedoeling is. Niet veel later heerst er complete stilte in de kas. In kleermakerszit zitten de twee te mediteren. Zo nu en dan zegt René wat over de ademhaling maar verder is alleen het geluid van de vogels in de verte hoorbaar. Na het mediteren beginnen René en Karin allebei helemaal ontspannen aan de dag. De ondernemers hebben ook al een vergadering gehad. We komen zo met een nieuw nieuwsbericht, hou de site dus in de gaten!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *