Rowena is druk bezig met een running dinner

Rowena is druk bezig met een running dinner

Rowena heeft een leuk idee, ze wil zoals we eerder schreven een running dinner organiseren. Aan Naomi legt ze het uit.

Het is een leuk idee voor de groep zegt Rowena tegen Naomi. Het is iets leuks met eten en het heet de running dinner. Naomi is benieuwd wat ze precies bedoeld en Rowena legt het verder uit. De bedoeling is dat team Utopia uiteindelijk één van de vier gangen, een welkomstdrankje, een voorgerecht, een hoofdgerecht of een toetje gaan maken voor zichzelf en een groep gasten. Die vervolgens zelf ook in kleine groepjes één van de vier gangen moeten maken. Uiteindelijk wordt elke gang op een andere locatie op het terrein gegeten of gedronken. Je gaat met iedereen van plek naar plek. We gaan bijvoorbeeld bij Baas Beach een welkomstdrankje doen en hierbinnen bij de bank het voorgerecht. Ik ben op dit moment aan het peilen wat de groep ervan vindt voegt Rowena eraan toe. Naomi reageert enthousiast, ik krijg er een beetje een kerstgevoel van. Wat later spreekt Rowena de hele groep aan. Ik en Ivan hebben een ideetje om het samen eten op te krikken. Wij willen een Running Dinner gaan organiseren. En benadrukt dat er uiteindelijk vier groepjes gaan koken, ieder hun eigen gang. We willen gewoon een leuke dag organiseren met de Utopianen vult Ivan aan. Zal het een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *