Volgens Gabriëlle komt er een pijnlijke stemming

Volgens Gabriëlle komt er een pijnlijke stemming

We gaan nog even terug naar gisterenavond, de meeste bewoners ontwaken langzaam dus we kunnen je nog voorzien van wat ouder Utopia nieuws. Bas en Gabriëlle zaten gisteren op de bank al snel ging het over stemmen. De stemronde komt er weer aan en dat brengt weer gespreksstof met zich mee.

Op de bank zitten de twee knusjes bij elkaar, daar vertelt Gabriëlle aan Bas dat ze denkt dat de komende stemmingen pijn gaan doen. Wie haalt het einde van het jaar niet? Bas antwoordt dat hij bang is dat Cees die persoon gaat zijn. Gabriëlle is van mening dat Cees ook wel een goede kans maakt om op de bank terecht te komen. Maar of hij weg gaat is afwachten natuurlijk. Bas zou niet weten wie er anders weg zou moeten.  Dus Cees wordt de zondebok. Maar ligt dat aan hem of aan de groep? vraagt Gabriëlle door. Ik denk dat het meer aan de groep ligt antwoordt Bas. Cees wordt vaak respectloos behandelt. Van die snauwen, achterbakse opmerkingen, hij is 61. Leeftijd heeft er echt niet mee te maken Bas merkt Gabriëlle op. Hij heeft veel ervaring, gebruik wat je nu weet en doe niet hoe je altijd deed. Hij is ook een man die heel erg aantrek wat mensen zeggen en vinden. Het is gewoon f*cked op, ik heb hem één of twee keer zien huilen hier, echt zielig. De stemrondes duren nog even maar langzamerhand zullen er steeds meer mensen over praten. Wie zou er gevaar lopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Wil at 09:39

    Niemand durft op Ivan te stemmen, hij word dan echt een tiran
    De markt is hij ook al zat, hij zit er al veel te lang!!!!!!
    Cees zal het moeten verduren denk ik,
    Maar “de prinses mag er ook uit , en neem Nicolle maar mee, die gaat zich ook gedragen als een alles weter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *