Post voor Mark

Post voor Mark

Een nieuwe dag in Utopia is aangebroken en ook vandaag is er een bewoner die post van het thuisfront mag ontvangen. Dit keer is Mark de gelukkige, hij neemt blij zijn post in ontvangst en begint te lezen. Dit deed hij nog lekker op bed. In zijn post staan met name positieve berichten. Ook Gina vraagt of hij post heeft gehad waar Mark droog ja op antwoordt. Wat later vertelt Mark dat het goede post was. Aan Mark is ook te zien dat hij ervan is opgeknapt. Wel laat hij weten dat hij de 80e verjaardag van zijn oma niet wil missen. Dit is volgend jaar pas dus wellicht zien we Mark tijdens Utopia 2016 gewoon nog rondlopen… Wat er verder nog gebeurd? Stefanie en Naomi hebben weer trouw de dieren verzorgt, en Nicole en Gabriëlle hebben gesport in de gym. Gabriëlle lijkt zich te ergeren aan al de modder die er ligt telkens als ze naar de gym moet… Ivan heeft Bas aangesproken, gisteren tijdens het opruimen heeft hij in de ogen van Ivan te weinig gedaan. Bas beloofd er aan te werken en vindt het goed dat Ivan hem erop aan spreekt. En zo is het cirkeltje weer rond, later brengen we je meer Utopia nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *