Wordt Bas spermadonor?!

Wordt Bas spermadonor?!

Terwijl Bas achter de computer zat kwam hij een heel bijzonder mailtje tegen. Een mailtje met een heel bijzonder verzoek, maar wat zal Bas doen?

Bas neemt het mailtje door waar het volgende in staat:
“Beste Bas, ik vind je de perfecte kandidaat om mijn spermadonor te worden. Zo snel mogelijk nadat je de poort uit bent. Ik snap dat dit wellicht een zware beslissing is, of niet, misschien weet je al of je er open voor staat of niet. Laat het me weten of je het wel of niet wilt en zo ja, dan geef ik je meer informatie. Als je het niet wilt, vind ik je nog steeds heel leuk.”

Zowel Armanda als Naomi kunnen hun oren niet geloven, terwijl Bas grapt over waarom hij zou moeten wachten totdat hij de poort uit is. Ik kan hier toch ook gewoon eh… stamelt hij… Bas vertelt de dames dat hij niet weet of hij het wel zou doen. Maar ik krijg er gewoon helemaal een stijve van joh grapt hij. Armanda vind het wel bijzonder, iemand wil gewoon een kind van je! Hoeveel zal ik ervoor vragen grapt Bas door. Armanda grapt ook mee, anders zetten we het gewoon op de webshop. Bas’ spermabank! Cees die het ook vernomen heeft vindt het nogal wat. Ik zou zoiets nooit doen is zijn mening. Er komt altijd wel zo’n moment, dan willen ze weten waar ze vandaan komen voegt Cees eraan toe. Dan staan ze op een gegeven moment op de stoep. Bas grapt er wederom over, dat is toch alleen maar gezellig? Daarna erkent hij echter wel dat ze er niet te luchtig over moeten doen.  Maar wat Bas met dit verzoek gaat doen? Dat is nog niet echt duidelijk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *