Bekijk de academie over geluk terug

Bekijk de academie over geluk terug

We gaan nog even terug naar gisterenavond, Er wordt immers toch veel gewerkt wat ons de mogelijkheid geeft om terug te blikken op de academie van gisterenavond. Er vond toen namelijk een academie plaats over geluk op initiatief van Benjamin. Wat is geluk nou precies? Er kwam een psycholoog Patrick genaamd het een en het ander vertellen over geluk. Ook moesten de bewoners wat oefeningen doen en leken het allemaal interessant en leuk te vinden. En gelukkig hebben we er filmpjes over, zo kun je de gehele academie nog eens terug kijken. Voor zolang ze blijven bestaan, Talpa is bezig om de meeste filmpjes te verwijderen. Zoals we dit in het veredelen ook wel eens meegemaakt hebben. Jammer maar het is niet anders zullen we maar zeggen 🙂

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ann at 21:09

    Jee een academie voor geluk… Moet een ander komen vertellen wat geluk is??? Wat een onzin.. Als je in je leven al niet weet wat geluk is, dan weet ik het niet meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *