Volgens Ivan moeten de bewoners aan de bak

Volgens Ivan moeten de bewoners aan de bak

Volgens Ivan moeten de bewoners aan de bak, het (saaie) weekend zit er weer op, werk aan de winkel!

En Nicole sloot zich daar helemaal bij aan, de twee hebben vanmorgen de groep een preek gegeven om aan het werk te gaan. Volgens Ivan loopt nu alles op schema en dat moet ook zo blijven. Dat mensen er met de pet naar gooien moet echt anders voegt hij eraan toe. Er zijn taken verdeeld en die zijn zo verdeeld dat er vandaag gelijk gestart kan worden. Iedereen moet zich er wel aan houden aldus Ivan. Als we dat niet serieus nemen zal het basisloon ook weer verdwijnen en gaan we opnieuw naar de vijftien euro per persoon legt hij uit. Niet veel later gaan de bewoners aan de slag, de loods is een puinhoop dus daar vind een schoonmaak plaats. Bas en Ivan zijn bezig met het opruimen van Baas Beach, Bjorn en Mark ruimen bladeren op maar beide snappen niet waarom ze het doen morgen ligt er weer een nieuwe lading. Cees zien we de vriezer en keuken opruimen, Wim richt zich op het terrein en we kunnen nog wel even door gaan. Waarschijnlijk kunnen we de komende uren niet veel meer melden dan dat de bewoners werken. Of zal er toch nog van alles gebeuren? Uiteraard houden we dat in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. gea at 17:47

    Allemaal aan het werk behalve Bas, die drukt weer zijn snor. En wat vinden de mensen Bas toch goed werk verrichten, altijd als het terrein moet worden opgeruimd is Bas nergens te vinden, ja bij de kwartels of zoals vanmiddag achter de computer met het verzoek of hij zaaddonor wil worden, wie wil er nu een kind van Bas, dat mens lijkt wel gek om zoiets te vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *