Ivan over zijn publieksstem

Ivan over zijn publieksstem

Ivan kreeg vandaag voor de tweede keer op rij een publieksstem uitgereikt tijdens de nominaties. Hij was daar op zijn zachts uitgedrukt niet echt blij mee en aan het einde van de nominaties scheurde hij dan ook het vel met zijn naam kapot. Met de woorden steek die maar in je reet, mother f*cking streamers… Wat later besprak Ivan zijn frustraties met Nicole.

Want Nicole vond zijn reactie verwonderlijk, ik vraag me af waarom jij je er zo druk over maakt voegt ze eraan toe. Ik dacht dat je altijd heel hard riep dat het je niets interesseert. Ivan antwoordt twee keer achter elkaar komt een beetje hard aan. Ik heb zoiets van oke ik heb het veertien maanden niet gekregen. Schijnbaar zat het toen goed, blijkbaar is er nu iets wat fout gaat. En voor mijn doen heb ik erop proberen te letten. volgens Nicole heeft het niets te maken of hij verkeerd bezig is geweest of niet. Het kan ook gewoon zijn dat er altijd mensen in Utopia hebben gezeten die meer (negatieve) aandacht vroegen dan Ivan. Ivan vindt de publieksstem maar lastig. Ik probeer er op te letten en zelf zie ik daar meer voortgang in. Ik zoek juist de mensen op waar ik ook iets aan heb. Daar probeer ik ook dingen van aan te nemen. Als ik dan exact dezelfde kritiek krijg dan is het voor mij het gevoel alsof ik niets met de kritiek gedaan heb. Nicole denkt dat de publieksstem te maken kan hebben met hun relatiebreuk een tijdje terug. Ik zou me drukker maken over de huichelarij hierbinnen gaat ze verder. En ze vertelt over de aanvaring die ze eerder met Bjorn heeft gehad. Er werd flink gesproken en er waren “gesprekjes” aan de gang. Zo ook Bjorn, daar heb ik tegen gezegd dat hij het gewoon lekker moet laten rusten. Daarna gaat het gesprek nog even verder en al snel wordt duidelijk dat de twee denken dat Gaby beïnvloed is door Bas om op Ivan te stemmen. Ze lijken Bas niet meer te vertrouwen en Ivan benadrukt dat hij hem heel tactvol gaat ontmaskeren…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. theo 076 at 09:32

  begin ook steeds meer het vermoeden te krijgen dat alles geregisseerd wordt daar,als ivan er niet uit gaat weet ik het zeker dat het een grote poppenkast is daar.
  weg ermee met die tiran,laat hem die grapjes maar in irak doen,waar vrouwen niks waard zijn en intimidatie werkt…………

 2. joyce madarie zweers at 00:22

  zijn ware aard komt naar boven , heb het altijd gezegt , dat hij niet deugt , en dat doet hij ook niet , hoe hij gedraagt , dit is geen utopia meer , begint meer op een eigen wereld te lijken een soort sekte , en ivan is de sekte leider , waar iedereen ja en amen moet zeggen , als hij niet hier had geleeft en hij was daaaro in irak , was bjorn al lang het haasje geweest , hij kan niks doen hier , maar je zou haast gaan denken , dat hij straks te ver gaat in zijn wereldje en dat hij niet meer weet , wat echt is en zijn eigen wereld is , en waanideen krijgt . hij is te lang binnen geweest , ze moeten maar eens hem gaan testen en opserveren van buitenaf door een psycholoog of een psychiather . kijken wat hun ervan vinden , gaat straks uit de hand lopen , ik meen het

 3. Maria at 22:12

  Als ik Ivan in een winkelcentrum zou tegenkomen met die blik in z,n ogen zou ik gauw maken dat ik wegkwam, met Nicole erbij helemaal, Bonny en Clyde, weg uit Utopia.
  Dat Nicole zich zo laat beinvloeden door Ivan, daar snap ik helemaal niks van, ze leek zo,n stoere meid toen ze in Utopia kwam.

 4. Manon at 20:28

  Wat zijn die Ivan en Nicole twee smerige mensen! Jullie halen volgens mij het slechtste in elkaar naar boven! Hoe durf je Bas een rat te noemen, kijk eerst eens naar jullie eigen gedrag!Doet natuurlijk pijn dat je nu door het publiek gestraft wordt.. Terecht!!! En Nicole, je bent geen haar beter.. Het enigste wat jij doet is onderdanig zijn bij Ivan en een grote bek tegen anderen.. luister nog eens goed naar de woorden van Bas tijdens de nominatie vanmiddag!!Geef mij Bas maar, geweldige kerel die eerlijk durft te zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *