Cees heeft spijt

Cees heeft spijt

Cees en Ivan gingen gisterenavond nog met elkaar in gesprek. Cees lijkt spijt te hebben omdat hij tijdens de nominaties niet op gevoel heeft gestemd maar op aanraden van Ivan gestemd heeft… Buiten gingen de twee het gesprek aan. Ik heb uit mensheid niet op haar gestemd begint Cees het gesprek. Godverdomme wat ik heb ik daar spijt van. Vloeken doe ik niet snel maar ik heb er wel erg veel spijt van. Ivan hoopt dat Cees niet boos op hem is. Hij wist namelijk niet wat Stefanie ging doen. Cees vertelt dat hij haar wel een boodschap gegeven heeft en dat ze hem dankbaar moest zijn. Maar daar luisterde ze amper aan. Maar door Cees zit Stefanie nu niet op de bank en daarom gaat ze nog steeds niet snappen waarom de rest wel op haar gestemd heeft. Ze doet geen flikker voegt hij eraan toe. Benjamin zegt dat Stefanie de vaat gaat doen, drie uur later staat het er nog en dat zegt ze ik doe het gewoon niet punt. Ze snapt het nu dus nog niet, ze pikt niets op aldus Cees. Ivan snapt helemaal wat Cees bedoeld.  Hij wil het als uitdaging zien om Stefanie aan het werkt te krijgen, zal het Ivan gaan lukken?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *