Post voor Gabriëlle en Bjorn

Post voor Gabriëlle en Bjorn

De dag begon vandaag goed in Utopia, twee bewoners hebben namelijk bericht van het thuisfront ontvangen! Benjamin haalde vanmorgen de post uit de brievenbus op en kwam erachter dat deze voor Bjorn en Gabriëlle zijn bestemd. Blij gaan de twee aan de slag met hun post. Bjorn neemt zijn post door in bed en Stefanie komt hem wat gezelschap houden. Bjorn krijgt onder andere een brief van zijn vader. Hij vertelt dat hij niet meer naar Utopia kijkt. Hij heeft het te druk, maar hij wil ook niet alles weten wat er gebeurt. En zeker niet van een aantal klaplopers van medebewoners. Het zou allemaal slecht zijn voor de gezondheid en het humeur van de vader van Bjorn. Wim kijkt met grote ogen naar de stapel post van Bjorn. Volgens mij lig je hier nog wel drie uur of niet?

Gabriëlle zit in de woonkamer op de bank haar post door te nemen. Ze krijgt verschillende mooie brieven met Beyoncé erin. Maar ook leuke foto’s van onder andere ook haar peetzoon. Ik word niet goed zegt ze terwijl ze de foto bekijkt.  Ik heb het gevoel alsof ik het leven mijn zoon mis. Beide lezen nog even door en het lijkt allemaal positief te zijn. Een leuk start van de dag dus!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *