Een romantische nacht in Utopia

Een romantische nacht in Utopia

Er is vannacht weer van alles gebeurd in Utopia, dit keer op de romantische tour. Zelfs Gina en Mark leken het gezellig te hebben, maar ook Rob en Stefanie hebben elkaar weer gevonden….

Stefanie en Rob lagen namelijk wat te friemelen, het ging er erg gezellig aan toe zullen we maar zeggen. Na de “daad” besloten de twee maar weer aan te kleden en even lekker te genieten van een sigaretje. Nou ja genieten, de twee oogde wat shagerijnig. Enfin uiteindelijk besloten de twee maar weer terug te gaan naar hun eigen bed. De romantiek zat erop.

Ook Mark en Gina hadden het gezellig, gezelliger als de afgelopen dagen. De twee zaten gisterenavond gezellig onder de veranda en Mark gaf een massage. Uiteindelijk gingen de twee naar boven waar er nog even gezellig geknuffeld werd. De twee sliepen ieder apart van elkaar dus verder is er niet veel gebeurd. Vanmorgen leek de romantiek alweer over, Gina ziet Mark amper staan of zitten. Rob gaat het gesprek over Gina aan. Mark gaat proberen meer afstand te nemen en volgens Rob is dat ook wel beter. Anders krijg je dat aantrekken en afstoten heel de tijd… Zal het Mark lukken definitief afstand te nemen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Toet at 15:10

  Wat is die blauw kuif toch een viespeuk.Schaamt zich nergens voor.Heeft nog eens een naar gezicht ook.Niet prettig om naar te kijken.

 2. theo 076 at 11:04

  ja mark laat zich helemaal gekmaken door gina,en het blijkt een vies overspellge dingetje te zijn,waarschijnlijk van haar moer geerfd
  als er iemand nie thuishoort daar is zij het wel

  • Wil at 14:29

   Onbegrijpelijk van mark, ze ligt nu weer te frunniken aan mark, en hij laat het allemaal toe,
   Afgelopen week zei ze nog, landverrader, val dood enz
   Stom van mark dat hij zich er mee in laat gaan,
   Geef ze een schop onder dr kont

 3. Hortence at 10:43

  Mark,waar ben jij mee bezig?????????????????? Dat mens Gina,kust met een andere waar jij er mij bent,waar zijn jouw eigen waarde jonge man.Gina,is SCHAAMTELOOS .Een mooi voorbeeld voor haar jongere zus.Waar is is grote mond van haar moeder.De telegraaf van vandaag zit vol met foto’s van een kussen de man met Gina als hoofd persoon.Wie geen Utopia kijkt ziet wel in de telegraaf hoe Gina ,jouw mark, met de grond gelijk maakt.Niet veel uren na dat Gina het met jouw uitmaakte kust ze met een vent dat ze nog nooit had gezien.Dat is Gina,haar gedraag.Als er feesten zijn met elke man kunnen kussen.Haar prachtige haar,gezicht en figuur hebben geen waarde,dat komt door haar gedrag.

 4. Wil at 10:42

  Tuurlijk lukt dat mark,
  Laat gina toch gaan, wat ze allemaal niet gezegt heeft tegen zou ik voorgoed afstand nemen
  Laat ze het maar voelen, en loop niet als een schaap achter haar aan, voor je het weet heeft ze een ander liefje,en ziet ze jou niet meer staan
  Ze is veel te kinderachtig voor jou, jij verdien een stoere meid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *