Cees vindt geheimzinnige briefjes

Cees vindt geheimzinnige briefjes

De ochtend is alweer bijna voorbij, het is wachten op de nieuwe bewoners maar er is vanmorgen van alles gebeurd. Waar we je natuurlijk van op de hoogte willen brengen. Zo vond Cees geheimzinnige briefjes, en was Bas wat later in tranen…

Cees was zoals we dat van hem gewend zijn vroeg wakker. Buiten rookte hij een sigaretje om de ochtend te kunnen starten, en wat later vindt hij wat verfrommelde papieren. Hij “ontfrommeld” ze en begint te lezen. Helaas vertelt hij niet wat erop staat, maar zegt wel hmm interessant… Als alles gelezen is frommelt hij de mysterieuze briefjes weer op en gooit ze weg. Daarna brengt hij een bezoek aan het kakhuis… Wordt wellicht nog vervolgd? We zijn erg benieuwd….

Wat later zien we Bas in tranen op het rokersbankje zitten. Ivan zit naast hem en probeert te achterhalen wat er aan de hand is. Bas vertelt dat hij aan thuis denkt, zijn oom is ernstig ziek. Hij was nog kerngezond toen ik naar Utopia ging, inmiddels gaat het slecht. Ook is niet duidelijk hoe lang hij nog zal leven. Het voelt egoïstisch om te willen blijven als ik niet weet hoe lang hij nog heeft. Ivan wenst zijn mede bewoner sterkte, hopelijk loopt het allemaal goed af voor Bas en zijn oom natuurlijk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. dorina at 14:06

  Kak huis is dat buiten huisje. Sorry stoort mij niet.wat ons stoort is de grove taal gebruik hier. En als iemand een andere mening heeft word je meteen aangevallen.met van alles en nog wat

  • Mjo at 15:48

   Heb je al eens op de facebook site van Utopia of op de site van Utopia Gekte gekeken??? Nou dan schrik je pas echt.

   Dan valt het hier nog reuze mee.

 2. jolanda at 13:14

  Dus Bas gaat naar huis. Was toch al langer bekend bij de regie. Hoorde gisteren al antal bewooners zeggen ,dat ze niet naar huis gaan . Want was al bekend met het draaiboek.we worden voor de gek gehouden. Utopia stop er maar mee we weten dat alles door de regie bepaald word

 3. Mjo at 13:05

  Ha onze speurneus Cees is weer in actie.

  O ja, valt mij vaker op, jullie (redactie/schrijver) spreken over “kakhuis” kunnen jullie niet gewoon WC of toilet schrijven.
  Misschien flauw van mij, dat mogen jullie vinden, maar het stoort mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *