Rolf en Roelie zijn de nieuwe potentiële bewoners

Rolf en Roelie zijn de nieuwe potentiële bewoners

En toen kwamen de twee nieuwe potentiële bewoners het Utopia terrein opgelopen. De twee nieuwelingen werden opgewacht door Gina, Wim, Nicole, Bas, Gaby, Gabriëlle en Stefanie. Het gaat om Roelie en Rolf zij mogen vier dagen in Utopia vertoeven. Zondag wordt er één van de potentiële bewoners weggestuurd en blijft er nog één over. Diegene die overblijft mag één van de genomineerden naar huis sturen. Uiteraard worden de nieuwelingen hartelijk ontvangen en het gezelschap loopt richting de loods. Daar is het tijd voor een voorstelronde zoals we gewend zijn.

Roelie begint, ze is 25 jaar en komt uit Dordrecht. Er is 1,5 jaar geleden een vorm van huidkanker ontdekt, wat door teveel zonnen kwam. Dit is van een spay ten en daar wil ik graag een salon in te beginnen. Verder heb ik nog ideeën, iets met tekeningen gaan doen. Canvas tassen maken met tekeningen van Gaby. Ook heeft ze nog een leuk idee voor een event. Utopia is voor haar een uit de hand gelopen grap. Ik keek het altijd wel en toen heb ik me ingeschreven zonder het in te sturen. Maar dat heb ik toch gedaan en toen moest ik langs komen. Ik werkte in de staalhandel waar ik per ongeluk terecht ben gekomen maar de rek was er gewoon uit. Ik heb maatschappelijke werk opleiding deels gedaan maar dat bleek dus niets te zijn. Ik ben toe aan iets nieuws en een nieuwe passie vinden. Meer een boost in mijn leven. Ik hockey en ik kan stevig doordrinken maar dat mag niet van mijn moeder. Roelie rookt maar wil het eigenlijk niet meer doen. Ook werkte ik bij een Italiaans restaurant. Roelie vind dingen gunnen en dingen voor elkaar doen belangrijk. Utopia is geslaagd voor mij als ik een nieuwe passie heb gevonden. Roelie is wat minder netjes qua rommel. Roelie wil ook graag gezelligheid te hebben maar kan ook wel alleen zijn. Maar vind het wel gezellig om mensen om mij heen te hebben. Roelie denkt dat haar kwaliteit gezelligheid brengen is. Roelie vind het irritant als iemand een bord voor zijn kop heeft en het door blijven zaniken. Roelie is geen ochtendmens. Drank gebruik vind ik eigen verantwoordelijkheid, ook de zooi opruimen.

Rolf is 28 jaar en was zelfstandig ondernemer in de sales en marketing. Ik wil graag bedrijven ondersteunen en heb horeca achtergrond waar ik verschillende opleidingen heb gedaan. Je hebt hier ook de keuken die ik wil gaan oppakken. En de producten die moeten van de moestuin af komen. Ik wil Utopia zelfvoorzienend maken. Marketing strategie en doelstellingen bespreken om meer omzet te krijgen wil ik iets mee doen. Ik laat mijn huis en bedrijf achter. Mijn idealen zijn anders als in de buitenwereld, die gaan hier ontstaan denk ik. Ik ben iemand die echt bezig moet zijn, een doener. Het moet eerst af zijn voordat ik rust heb. Rolf vindt respect belangrijk, en met elkaar kunnen praten. Sfeer is bepalend en dan kun je elkaar makkelijk in de ogen kijken. Rolf zijn Utopia is geslaagd als het Utopia restaurant draait en we zelfvoorzienend zijn. Dat we geen boodschappen hoeven te doen. Een ideale samenleving creëren voor jezelf. Utopia is een eigen wereld op gaan zetten maar het zelf maken. Ik ben opgeruimd, opruimen voor anderen een paar keer maar dan is het gedaan. Rolf heeft behoefte aan gezelligheid, mensen om je heen een beetje hetzelfde als Roelie zegt.  Rolf volgt vanaf begin af aan Utopia en Chris en Paul wonen ook in zijn woonplaats. Ik zie Utopia meer een attractiepark  worden dan dat het eigenlijk zou moeten zijn. Er kan wel iets veranderd kunnen worden. De visie is geld, geld geld. Rolf rookt voornamelijk als hij een drankje op heeft. Rolf zijn beste kwaliteit is doorzetten. Rolf heeft een hekel aan liegen, eerlijkheid is belangrijk. Rolf is wel een avondmens.

Één nieuwe bewoner slaapt in de groene kamer en één slaapt in de B&B. Ivan vertelt dat er een leuke uitdaging is voor de twee. We hebben een aantal evenementen, die een beetje promo kunnen gebruiken. We willen graag van jullie wat promotie plannen horen. Denk aan leuke acties en dergelijke. Cees geeft de nieuwelingen een rondleiding, succes Rolf en Roelie!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:52

  Waar hebben we dat meer gehoord iets in de keuken volgens mij al 3 keer, maar er komt niemand eten ,ja als er iemand is eten de bewoners er ook van.
  En weer twee die drinkt en rookt kan er ook nog wel bij.
  Maar als je het verhaal van Rolf leest houd hij van respect en met elkaar praten ,nouw dat kan je vergeten met Ivan die houd niet van praten alleen van schreeuwen.
  Waarom mag er een in de B&B er is toch ruimte in de loods Ivan praat z’n eigen weer der lekker in .
  Ze willen het ook gezellig maken nou met drank zal dat wel lukken.
  Maar of hun der wat aan toe kennen voegen denk het niet, misschien als je een nieuwe boekhouder kan worden Mark vertrouw ik niet meer hij had meer stemmen moeten hebben .

 2. joze at 12:51

  Rolf wil dingen veranderen waar de bewoners aan gehecht zijn.
  Die Roellie klinkt bijna perfect, volgens Utopi-aanse regels.
  Graag drinken, rommel is niet erg, geen ochtend mens( uitslapen dus ), geen werk enzovoort.
  Alleen had ze misschien niets over Gaby moeten zeggen.
  De bewoners kiezen diegene waar van ze zeker weten dat Ivan blijft!

  • anneke at 13:04

   Wat heeft ze niet over Gaby moeten zeggen , ze had het na wat ik net lees alleen over dat ze met de tekeningen van Gaby tassen wil maken.
   En als Roelie er in blijft gaat Cees eruit want ze houd niet van mensen die zaniken.

 3. Jan at 12:20

  Een stevige doordrinker kunnen ze wel gebruiken in Utopia. Hoop dat het dekbed inmiddels wel een keer is gewassen in de B&B. Ivan moet natuurlijk weer gelijk op de voorgrond treden.

  • Mjo at 12:51

   Idd Jan. Wat je schrijft over Ivan dacht ik ook gelijk al. Maar ja, eigenlijk had ik (jij ook denk ik) dat ook wel verwacht. Ivan zal er alles aan doen om er niet uit gestemd te worden. Dus gaat Ivan zich tegenover de 2 potentiele inwoners zich opstellen als de, o zo vriendelijke en behulpzame man. Manipuleren dus. BAH.

   Ik hoop echt dat Rolf en Roelie hier niet in zullen trappen, en de ballen hebben, om op hun eigen gevoel en indrukken af te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *