Reacties van een aantal bewoners over nieuwelingen

Reacties van een aantal bewoners over nieuwelingen

De nieuwelingen zijn inmiddels een paar uur in Utopia, Rolf en Roelie. Wat vinden de vaste bewoners van deze potentiële bewoners? We hebben het even op een rijtje gezet voor je.

In de keuken wordt zodra de nieuwen een rondleiding krijgen al snel gesproken. Mark geeft aan dat hij nooit zo veel heeft met sales mannetjes. Ook Gina neigt meer naar Roelie, ik kan wel wat gezelligheid gebruiken voegt ze eraan toe. Alleen gaat ze ook veel doen vraagt ze zich af. Gina heeft van Roelie niet gehoord wat ze zoal in Utopia aan wil pakken. Bjorn antwoordt dat hij wel snapt dat Gina Roelie leuk vind. Ze is gewoon precies jou!

Maar welke potentiële bewoners zullen welke genomineerden weg stemmen? dat is nu natuurlijk de vraag. Roelie lijkt niet op Gaby te willen stemmen omdat ze in de voorstelronde aangegeven heeft dat ze iets met de tekeningen wil gaan doen. En Rolf zou mogelijk voor Rolf kunnen gaan omdat ze in elkaars vaarwater zitten. Bjorn vindt de twee allebei leuk maar houdt er wel rekening mee dus zal tactisch gaan stemmen.

Benjamin en Rob vinden Roelie wel leuk. Benjamin vindt haar een gezellige meid en wil haar best de kans geven om zich te ontplooien. Wel heeft Benjamin zijn vragen over de zelfvoorziening plannen van Rolf. Maar afwachten kan natuurlijk altijd. Rob denkt voor Roelie te gaan, een gezelligheidsdier, lekker rommelig en nuchter. Daar hou ik wel van. Volgens Gina gaan de meeste bewoners op dit moment voor Roelie.  Gabriëlle neigt een beetje naar Rolf, ze vind hem wel knap… Wel noemt iedereen dat het doel een beetje ontbreekt bij Roelie en dat Rolf best wat kan bijdragen. Het zijn twee tegenovergestelde persoonlijkheden. Wie zou het uiteindelijk worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. anneke at 17:53

  Rolf is al de zoveelste die in de keuken aan het werk wil.
  Gaan ze nu kijken hoe een persoon er uit ziet of wat de persoon toevoegd aan UTOPIA, de mannen vinden het wel een leuke meid , volgens mij gaat het om wat ze gaat doen, arm persoon die moet kiezen

 2. Mjo at 15:41

  Ik vind dit een erg rare zin: “En Rolf zou mogelijk voor Rolf kunnen gaan omdat ze in elkaars vaarwater zitten”.

  Ik denk dat er bedoeld wordt: Rolf zou voor Cees kunnen gaan. Rolf wilt toch iets met het/een restaurant (nieuw leven inroepen) en moestuin starten en de producten daaruit voor en in het restaurant gebruiken. En Cees is ook bezig met een project moestuinen verhuren??

  Maar goed, wie ook de nieuwe inwoner wordt, maakt mij dit keer niet zoveel uit, maar ik hoop wel dat diegene Ivan er uit stemt.

  Dus ik duim hard met @Hannah mee. 🙂

  • David Brigham at 16:21

   Zeker! Want Roelie stemt vast op Cees, en voegt niks toe. Een “tweede Gina”is geen aanbeveling….
   De jaloezie van Mark (en Ivan ongetwijfeld ook) tegen Rolf was voorspelbaar, hij is een bedreiging van hun BV-mafia-clubje.

   • Mjo at 10:26

    David Brigham ben het wel met je eens. Maar met 1 ding niet helemaal. Ondanks dat ik mij ook irriteer aan Cees, zie ik op dit moment / in deze stemronde liever Ivan vertrekken. In de volgende stemronde mag Cees gaan. 🙂

 3. Hannah at 14:44

  In het promo-filmpje van Roelie, zat ze op een terras met haar vriendinnen proostend met een groot glas wijn. Dus die past, volgens de meeste bewoners, vast het beste in Utopia. 😉

  Is het charmeoffensief (lees: slijmen) van Ivan al begonnen? De vorige keer toen hij genomineerd was, had hij ineens van alles spijt en bood om de haverklap excuses aan en was hij zo zielig om zijn verleden. Om daarna zijn ware aard weer te tonen.
  Ik ben alvast aan het duimen dat hij er uit gaat!! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *