Nog meer praat over de nieuwelingen

Nog meer praat over de nieuwelingen

Eerder schreven we al over een aantal bewoners die hun indrukken over de nieuwe bewoners Rolf en Roelie bespraken maar vanavond werd er nog meer besproken. Dit keer spraken Rob, Mark Gina en Benjamin over de nieuwelingen.

Mark vindt Rolf maar een praatjesmaker. Ik wil wel eens weten wat hij nu daadwerkelijk gaat doen. Hij zegt heel veel dingen, ik wil een moestuin, ik wil iets met horeca gaan doen, ik wil iets met evenementen gaan doen, ik wil dit gaan doen… Ja sorry vriend gaat Mark verder, kies eerst één ding en ga daar je focus opleggen en ga er dan nog iets bij doen. Mark kiest voor nu dus voor Roelie. Haar eerste indruk bevalt hem stukken beter. Gina vindt dat de groep goed moet kijken naar wie er echt nodig is in de groep. Als voorbeeld geeft ze Ivan die naar huis gaat. Wie neemt dan zijn taken over? Benjamin voegt zich ook in het gesprek, en al snel speculeren ze wie van de genomineerden volgende week maandag Utopia zal moeten verlaten. Benjamin denkt aan Cees, hij is immers nog steeds niet geliefd bij iedereen. Rob denkt dat het tussen Bjorn en Ivan zal gaan. Aangezien de rumoerige periode die ze hebben gehad. Kortom Rolf is een toevoeging voor de BV en Roelie meer voor ge gezelligheid. Nu is het afwachten hoe dat af gaat lopen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *