Bas twijfelt aan zijn verblijf in Utopia

Bas twijfelt aan zijn verblijf in Utopia

Vanmorgen schreven we er over, Bas had het vanmorgen even moeilijk. Het gaat namelijk niet goed met zijn oom. Hij is namelijk ongeneeslijk ziek en heeft de vervelende ziekte kanker. Vanavond had Bas het wederom moeilijk en werd emotioneel. Op het rokersbankje bood Gabriëlle hem troost. Daar vertelt Bas dat hij niet weet wat hij moet doen. Hij heeft namelijk een zieke oom thuis en dat maakt zijn verblijf in Utopia heel moeilijk. Gelukkig kan hij met Gabriëlle sparren over wat hij moet doen. Hij overweegt zelfs om naar huis te gaan. Maar hij wil ook niet opgeven. Gabriëlle vindt de keuze heel lastig en ze probeert hem zo goed mogelijk te helpen. Nadat de twee nog even verder gesproken hebben lijkt Bas weer rustiger te worden. Inmiddels is er een frikandellen eet wedstrijd door de bewoners waar Bas niet bij aanwezig is. Wellicht pakt hij even een momentje voor zichzelf?

Frikandellen eet wedstrijd

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *