Een vliegtuigje voor Ivan

Een vliegtuigje voor Ivan

We schreven er in onze Utopia nieuwtjes al over, er zou een vliegtuigje geregeld zijn door fans van Ivan. Dit vliegtuigje zou rond 16:00 over het Utopia terrein vliegen om de bewoner van Utopia een hart onder de riem te steken. En het vliegtuigje kwam er dan ook! Met de volgende boodschap: Ivan we houden van je – hartje- fans. Terwijl iedereen naar het vliegtuigje kijkt zit de belangrijkste man waarvoor het bedoeld is op de wc. Zijn vriendin Nicole haalt hem dan ook gauw zodat hij nog van dit mooie moment kan genieten. Als hij eenmaal buiten staat zegt hij take that streamers! Doelend op de publieksstem waar hij op zijn zachts uitgedrukt niet blij mee was. Ivan is natuurlijk ook erg blij met deze actie en vindt het ook erg lief. Gina zou ook wel een vliegtuig willen omdat ze immers ook een publieksstem gehad heeft. Ivan vraagt zich af waarom ze niet blij voor hem kunnen zijn in plaats van kritiek te uiten op deze actie. Als Bas en Ivan in discussie raken volgen er verschillende streamlocks, we mogen blijkbaar niet mee genieten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 10:46

  ivan fans , ja , geen nederlandse fans , nee eg niet , niemand keurt zijn gedrag goed , die het wel goed keuren zijn ook geen nederlanders . hun volk houden elkaars hand . zo zijn de feiten .

 2. Mjo at 09:22

  Ik snap echt niet dat Ivan überhaupt nog fans heeft. Zijn er echt nog mensen die het gedrag van Ivan accepteren en ook nog waarderen. Dat zegt dus erg veel over deze mensen/fans.

  Ik heb dus echt het idee dat deze vliegtuig actie, een actie van zijn familie is. Vertekend beeld dus.

 3. Elly at 19:47

  Kost de familie een hoop centen…. ik kan me niet voorstellen dat Ivan fans heeft…. wat zijn dit voor mensen… hij denkt dat hij oprecht is…. maar dat hij helemaaaaaaal niet…. en veel utopianen zijn bang voor hem….
  Jammer dat kwalletje Mark niet op de bank zit….

 4. David Brigham at 17:13

  Bas merkt terecht op dat zo’n vliegtuigje door een handjevol is gehuurd en dus niet zoveel zegt (klopt – heel wat anders dan Ivan’s publiekstem waar maar liefs 50 000+ kijkers achter zitten, maar dat wist Bas niet).
  Ivan gedraagt zich ook nu weer abominabel en aggressief.

 5. Hannah at 17:12

  Nou ja…. “Fans,” dat zijn er dus twee…. 😉
  De rest vindt hem een asociale, scheldende, manipulerende, halve zool! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *