Bas vindt Wim een schaap

Bas vindt Wim een schaap

Bas is een van de genomineerden, en is daar vanzelfsprekend niet blij mee. Samen met Cees ging hij het gesprek aan op het rokersbankje. Toen ik hier net was, probeerde ik me aan de groep aan te passen. En toen dacht ik: dat wil ik helemaal niet. Ik wil gewoon wat gekkigheid aldus Bas. Ook geeft Bas aan dat hij de publieksstem voor Cees niet aan zag komen. Maar misschien moet je ook gewoon wat minder met je vingers in het vreten zitten. Bas raadt Cees om wat minder te ‘zeiken’, maar daar hij het niet mee eens. Jij gaat toch ook gewoon door? voegt hij eraan toe. Cees vindt het jammer dat alle moeite die hij doet niet wordt opgemerkt. Ook had hij de stem van Wim niet aan zien komen. Ik dacht dat we goed met elkaar op konden schieten. Maar ook Bas stond te kijken van de stem die Wim hem gaf. De oorzaak weet Bas wel, hij denkt dat Wim op hem stemde omdat hij zou denken dat Bas populairder is dan Wim bij de streamers. Hij heeft ook helemaal geen ruggengraat joh! Het is echt een schaap…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *