Wat er gebeurde na de nominaties

Wat er gebeurde na de nominaties

De genomineerden zijn bekend, na een spannende stemronde werd er uiteraard over gesproken.

Scheldpartijen
Bjorn liep na de nominaties gelijk naar Mark. Hij had niet verwacht dat Mark op hem zou stemmen. Erg boos is hij niet, als hij met een grote glimlach over Ivan begint. Die publieksstem van Ivan is wel lekker. Ook had ik in mijn speech iets gezegd over agressie, dit zegt genoeg. Naomi spreekt Bjorn juist aan op zijn gedrag ze is er niet blij mee hoe Bjorn zich tijdens de nominatie heeft opgesteld. Bjorn probeert uit te leggen dat hij het de laatste tijd zwaar heeft gehad en dat zijn frustratie daarvandaan komt. Hij trekt zich verder niets aan van de speech van Ivan. Hij vindt zichzelf juist een persoon die heel goed kan relativeren.

Buiten wordt er natuurlijk ook over gesproken, daar zitten Benjamin, Nicole, Stefanie en Ivan na te kletsen als Bas voorbij loopt. Ah, als het de figuranten van Utopia niet zijn, zegt Bas sarcastisch. Dan raakt hij verwikkeld in een kille ruzie met Ivan. Ivan noemt Bas een sneaky motherf*cker en een rat, Bas noemt Ivan een leugenaar en een selectieve moraalridder.

Cees is verbaas
Cees is verbaasd dat Gabriëlle op hem heeft gestemd. Volgens Cees leer je op deze manier mensen wel kennen. Hij dacht dat hij Gabriëlle juist een dienst bewezen had omdat hij een drukker voor haar bundel geregeld had. Gabriëlle antwoordt, moet ik daarom niet op je stemmen, moet ik daarom niet eerlijk zijn tegenover mezelf over wat ik van je vind? Want daar sta ik honderd procent achter. Wel vind Gabriëlle het vervelend dat Ivan en Bjorn genomineerd zijn. Ze wil dat geen van beiden naar huis wordt gestuurd.

Later heeft Cees het met Bjorn over de nominatie. Hij is verrast over hoe het is gelopen. Hij is vooral boos op Ivan. Die moet geweten hebben dat Stefanie op Cees wilde stemmen. Cees wilde namelijk eerst vol op Stefanie gaan, maar Ivan heeft hem dat uit zijn hoofd gepraat. Hij vertelde Cees dat Stefanie niet op hem zou stemmen, maar nu heeft Cees twee stemmen van haar gekregen. Als Cees wel drie stemmen op Stefanie had ingezet, had Ivan niet op de bank gezeten. Volgens Bjorn heeft hij zijn eigen graf gegraven. Cees heeft er spijt van dat hij zijn eigen plan niet heeft doorgezet,dat had ik niet moeten doen.

Stress
Gaby is best geschrokken van haar nominaties, weet je hoe erg mijn hart klopte? vertelt ze aan Benjamin. Gaby is van plan zich anders op te stellen als de nieuwelingen binnenkomen. Ze wil meer van zichzelf laten zien. Ook de andere bewoners denken al aan morgen, als de nieuwe kandidaten binnenkomen. De mannen hopen op een blonde stoot, Gina hoopt op een knappe man. Ze is overigens wel teleurgesteld dat ze een publieksstem heeft gekregen. Bjorn en Bas zagen hun nominatie juist wel aankomen. Maar uiteindelijk maakt het niets meer uit nu ligt hun lot in handen van de nieuwe kandidaten…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anna at 18:02

  Naomi ga eens naar huis,eerst heb je alleen maar gevoosd met Gio,nooit wat nuttigs gedaan als overdrijven met je zg ”spierziekte”als je werkelijk wat mankeert dan piep je wel anders want feesten kan je als de beste….en nu Ivan lopen slijmen en een goeie jongen afbrand is alleen maar omdat Gio hem niet moest ook hij was niet meer de oude dus blij dat hij weg is ,wanneer ga jij eindelijk? want je draagt niets bij in Utopia…

 2. Maria at 22:29

  Als ik bovenstaande foto bekijk valt het me wel op dat Nicole al net zo zuur gaat kijken als Ivan, het lijkt ook wel of Gabriëlle ook bang van Ivan is.

 3. anneke at 18:45

  Ik denk dat de gene die op Ivan en Bas hebben gestemd en er in blijven geen leven meer daar hebben , zal me niks verbazen dat Ivan er meer dood zwijgen

 4. Anja at 16:54

  Ach ach Naomi niet blij hoe bjorn zich verwoorde? Laat me niet lachen, ze is een konte likker bij Ivan, en nog bang ook, alle respect voor bjorn, hij durft in ieder geval en iedereen weet nu wat De king allemaal tegen bjorn heeft gezegt.
  Dus Naomi schreeuw maar niet te hard, in het verleden was een schuwe vogel en nu denk alles te kunnen overschreeuwen.zo populair ben je nou ook weer niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *