een stapel pakketten……

een stapel pakketten……

Inderdaad! een hele stapel pakketten stonden gisteren naast de brievenbus. Zoveel zelfs,  dat ze de pakketten met een aantal Utopianen op gaan halen. Wat zal er toch allemaal in zitten? De grootste doos draagt Bjorn naar binnen. Joey tilt de doos samen met Gaby richting de wellness. Inderdaad, het pakket is op zijn plaats in de wellness. Het is namelijk de radioset voor Colinda’s nieuwe radiozender. Joey kan niet wachten om deze te installeren en het uit te proberen. Nog voordat hij het nieuws aan Colinda gaat vertellen maakt hij de doos al open.

Verrassing
Maar er is ook post voor Joey. Hij wil zijn vriendin Laura B verrassen. Ze is op 24 mei jarig en daarom heeft hij alle albums van Stu Larsen gekocht. Deze singer-songwriter had een optreden (24 februari) in de loods, destijds op uitnodiging van Laura B. Laura B is een echte fan, dus de C.D.’s gaat ze zeker leuk vinden! Het enige probleem: waar laat Joey tot die tijd zijn verrassing? Hij vraagt Gabriëlle zijn cadeaus te bewaren, zodat Laura de cadeaus niet voortijdig vindt.

Peziez
Gabriëlle ontvangt een doos, gevuld met haar eigen ontworpen ‘peziez’ T-shirts. Gabriëlle is erg blij met haar voorraad shirts. Giorgio mag meteen het eerste exemplaar passen. En ja, het past peziez! Wel moet Giorgio het T-shirt helaas meteen weer uittrekken, want Gabriëlle is namelijk al helemaal uitverkocht. Voor de geïnteresseerden in een T-shirt, bezoek de Utopiawebwinkel! Want Gabriëlle zal beslist wel T-shirts bij bestellen.

t-shirts-van-gabrielle 2

Zijn er nog volgers hier op de site, die ook zo’n gaaf T-shirt willen kopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
  • Mjo at 13:34

   @anneke een heel scherpe en volgens mij een juiste opmerking.

   Als ik dit zo lees http://www.qsl.net/on7px/Licentie.html hebben ze in Utopia/Colinda idd een vergunning nodig voor het mogen uitzenden.

   Maar daar zullen ze in Utopia (Colinda) wel weer niet aan gedacht hebben. Weer een investering die (waarschijnlijk) op niets uitdraait.

   Overigens wie heeft dit het betaald??? Colinda of de BV Utopia.?? Goedkoop zat dit echt niet zijn.

   • anneke g at 22:18

    Mjo.. Ik denk misschien dat J de Mol of anders het team de papieren hebben en zo door geven aan Dj Colinda

    • Mjo at 07:33

     @anneke g

     Zou heel goed kunnen. Maar dan moeten ze bij J. de Mol/Talpa c.q. de regie er wel duidelijk over zijn, hoe dit geregeld is. Want anders wordt Utopia nog ongeloofwaardiger dan dat het al vaak is.

     Want zonder vergunning uitzenden mag doodgewoon niet.
     Mensen/kijkers kunnen gaan denken, als het zo gemakkelijk gaat, schaf ik ook dergelijk apparatuur aan, om vervolgens in de problemen te komen.

     • anneke g at 11:50

      Ze hebben wel meer dingen dat je zeg daar moeten wij diploma’s voor hebben of niet in 2 a 3 maanden al mogen tatooeren ,,, maar ja in Utopia mag en kan alles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *