Het centraal van 6 mei

Het centraal van 6 mei

Tijd om weer het een en het ander te bespreken. De bewoners zitten bij elkaar en hier lees je alle besproken punten van 6 mei.

Naomi opent centraal
Naomi stelt voor dat de laptops opgeschoond en gereset worden, aangezien ze op dit moment niet goed kan photoshoppen op de huidige laptops. Joey stelt voor om over te gaan op een desktop, oftewel een vaste computer op een vaste plek. Ivan vindt het niet verstandig als de laptops een tijdje weg zijn en heeft ook liever dat er een desktop komt. Colinda vindt het idee van Naomi een puik plan, aangezien ze straks waarschijnlijk ook goedwerkende computers nodig heeft voor haar radiostation.

Fotoshoot
Morgen komt Andy Wijnen langs om zijn nieuwe kledingcollectie door Naomi te laten fotograferen. Bovendien komen er een kapster, visagiste en een model mee. Naomi geeft aan dat ze morgen hier erg druk mee zal zijn. Daarnaast zal er binnenkort, 23 mei een Utopia Model Contest worden georganiseerd.

Gabriëlle stopt met Utopia Magazine
Gabriëlle heeft besloten om te stoppen met het tijdschrift. De manier waarop het nu gaat met het magazine vind ik helemaal niet meer fijn. Ze geeft aan dat ze vaak te veel dingen over het magazine aan de bewoners moet vragen. Hierdoor zijn de deadlines moeilijk haalbaar. Gabriëlle vertelt over haar nieuwe plan, ze wil graag een website openen met Utopia nieuws.

Sportacademie
Op 21 mei zal er een sportacademie plaatsvinden in Utopia met Arjuna Kaartjes zijn binnenkort te koop op de webshop.

Utopia 500 Quiz
Gio geeft aan dat hij bezig is met 500 dagen Utopia. Hij heeft nog een aantal vragen voor de bewoners. Als jullie aan Utopia denken.  Welk woord zou je daar dan aan binden? De volgende woorden worden geroepen:

avontuur (Rob)

uniek (Gaby)

grensverleggend (Gabriëlle)

groeiend (Nicole)

ontwikkelend (Ivan)

posiviteit (Ginap

Daarnaast vraagt Gio naar de leukste momenten in Utopia. De zombies, roept Nicole. Joey zegt lachend Rienk onder stroom! en Gabriëlle vond de verjaardag van Laura de shit.

Spirituele beurs
Van reiki tot seances: je maakt het mee op de spirituele beurs van Utopia op 16 en 17 mei. Naast readings van Colinda zal nieuwkomer Rob massages gaan geven op de zaterdag.

Radiostation
De radiostation van Colinda wordt werkelijkheid. Vanavond worden de eerste spullen geleverd.

Utopia Throwdown
Op zondag 14 juni organiseren de inwoners een sportcompetitie op de nieuwe stormbaan: The Utopia Throwdown. Ivan gaat zijn best doen om zo veel mogelijk mensen te bereiken die eventueel mee zouden willen doen. En daarmee sluit het centraal.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ladybug at 20:28

    Ik kom even vertellen dat ik overstap naar UtopiaGekte.Daar zijn de berichten veel uitgebreider en er zijn filmpjes.

  2. Sonja Hiemstra at 10:19

    Ook het volk, dat de Utopiamarkten bezoekt zijn tokkies, ik heb het zelf mogen meemaken, absurde fouilleringen, allemaal idividueel op de foto voor je erin mag… Zelfs een haarkammetje moest ik inleveren, dat mocht niet mee naar binnen.

  3. Sonja Hiemstra at 10:07

    grensverleggend, uniek, avontuur, ontwikkelend….. laat me niet lachen, stelletje halve garen in een gesloten inrichting, die zich Utopia noemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *