LauraB heeft een dipje

LauraB heeft een dipje

Naomi wil vragen of LauraB bij het kampvuur komt zitten, maar daar heeft ze geen zin in. Ze heeft een dipje en is in tranen.

Ik moet gewoon stoppen met stom doen en zeuren en verdrietig zijn. Het heeft helemaal geen zin. Ik moet gewoon vrolijk zijn, zegt LauraB tegen Naomi. Naomi wil haar graag helpen en er voor haar zijn. LauraB vindt dat superlief, maar ze wil liever geen mensen om haar heen. Ik snap niet dat je nu zo verdrietig bent zegt Naomi.

LauraB geeft uiteindelijk toe dat ze heimwee heeft en haar beste maatje Laura mist. Ze zit gewoon niet lekker in haar vel als ik me rot voel, dan wil ik anderen daar niet mee lastig vallen. Dan wil ik alleen zijn, maar dat kan hier niet zo goed. Even later komt Joey er ook bij zitten om zijn vriendin op te beuren. Hopelijk is LauraB morgen weer de oude!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Marja at 10:03

  Neem maar gauw weer een borrel, daar schijnt ze van op te knappen. Kansloos figuur. Kan ze weer verder gaan met nietsdoen

 2. theo 076 at 09:30

  Poooooh,daar wordt je niet goed van,mevrouw dip
  de roddelkoningin,als ze uit utpia komt kan ze zo bij de story gaan werken en de rubriek van mona overnemen
  schrijf het aan laura………………

 3. Mjo at 07:39

  Heeft niet iedereen wel eens last van een dipje??? Jullie zeker niet he, @Ruud en @Lena??

  Ik kan mij die dip van LauraB wel goed voorstellen. Want zo gezellig is het momenteel niet in Utopia.

 4. Wendy at 22:28

  Beste Utopia

  Ik heb zitten na denken en aangezien ik zo de reacties lees vind niet iedereen Utopia nog leuk! Ik dacht als jullie dit nog een jaar willen blijven doen en de Utopia kijkcijfers omhoog willen halen dat jullie de bewoners van 2014 een brief moeten sturen of ze mischien nog terug willen in Utopia om verder alles daar te doen bijvoorbeeld Paul die heeft Utopia verlaten omdat hij iets had met ze blaas en ga zo maar door ik vond het een erg leuk plan dus dacht laat ik dat zeker even delen hiero!!!!

  Groetjes wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *