Rob en Bas hadden een conflict

Rob en Bas hadden een conflict

Vannacht hadden Rob en Bas een conflict, Bas was het er niet mee eens dat de lampen in de loods nog aanbleven en liet de sirene af gaan. Echter had dat nog weinig zin omdat de meeste bewoners nog wakker waren. Vervolgens loopt Bas naar buiten al scheldend en tierend, hij heeft zich vergist in een aantal mensen en scheld erop los. Wat later gaat Rob ook naar buiten om een sigaretje te roken. Daarna gaan de twee weer naar binnen waar ze een gesprek aan tafel hebben. Rob vraagt aan Bas waarom hij aan Utopia mee doet. Bas antwoordt, de voornaamste reden dat ik meedoe is toch mijn oma. Mijn opa is overleden. Mijn oma is 95 en ze ziet het gewoon niet meer zitten. Ze vindt het niet meer leuk om in haar eentje tv te kijken. Ik denk, als ik op tv ben dan is ze niet in haar eentje. Rob vindt het verhaal van Bas maar onzin,  ik kijk mensen altijd in de ogen en ik kan me voorstellen dat dit een bullsh*t verhaal is. Al snel ontstaat er een conflict ik vind dit echt kansloos van je zegt Bas kwaad. Wie ben jij om mijn verhaal in twijfel te trekken? Rob vraagt zich af of hij het niet met hem eens is dat het een apart verhaal is. Bas is er klaar mee en gaat weer scheldend naar buiten. Hij loopt vervolgens naar de gym om zijn frustraties van zich af te slaan tegenover de boksbal.

Vanmorgen heeft Bas Ivan mee geholpen en gaf toen kort maar krachtig aan dat hij Rob niet mag.  Maar ook Rob heeft zijn frustraties die hij uitte tegenover LauraB. Hij bekend slecht in zijn vel te zitten. Hij slaapt slecht en daar heeft hij last van. Mijn energie is laag. Maar ook Bas wordt besproken en uit zijn ongenoegen erover. Het zijn drie opties: of hij is een acteur, of hij is een klein jongetje die boos op de wereld is of hij is een regelrechte psychopaat. Wanneer ontstaat er een volgend conflict?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Marja at 10:07

    Bas spoort niet echt, al dat gescheld in de ruimte. Wat heeft zijn oma eraan dat hij op tv is. Hij had haar beter vaker kunnen bezoeken en af en toe eens met haar naar buiten gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *