Jeroen Nieuwenhuize geeft radio les

Jeroen Nieuwenhuize geeft radio les

Colinda heeft al enige tijd het idee om een radioprogramma te maken vanuit Utopia. Gisteren is de apparatuur gekomen per postpakket en vandaag kom Jeroen Nieuwenhuize Radio 538 DJ langs om haar de kneepjes van het vak bij te leren.

Samen met Bjorn en Gio ontvangt Colinda Jeroen Nieuwenhuize. Hij presenteert de top 40 en kan dus als goede mentor dienen. Het gezelschap gaat in de wellness zitten waar de les begint. Jeroen Nieuwenhuize lijkt er vooral op te hameren dat je per onderdeel in je programma telkens één onderwerp centraal laat staan. Mensen willen graag vier, vijf onderwerpen tegelijk bespreken. Voor de luisteraar is dat verwarrend. Verdeel de onderwerpen over je programma. Ook wijst hij zijn klasje erop dat ‘jullie’ op de radio not done is, je luistert maar in je eentje. Dus je spreekt de luisteraar direct aan. Met ‘je’, dus. En vermijd zoveel mogelijk ik. Het gaat niet om jou, maar om je onderwerpen. Bjorn en Colinda schrijven alles op en lijken wel wat aan de tips van de DJ te hebben. Nu nog in de praktijk brengen, zou jij luisteren naar het radio programma van Colinda?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. maria at 17:24

  Of ik daar naar zou luisteren?? Nee zeker niet. Ten eerste kun je haar bijna niet verstaan en heb ook geen interesse in datgene wat ze te vertellen heeft. Dan zijn er nl wel heel wat andere radio programma s waar ik naar luisteren zou. En ik wil al helemaal niet naar dat zgn spirituele geklets van haar luisteren!Dus nee geen interesse.

 2. Hannah at 15:44

  Lijken me prima tips, maar dan nog een tip voor Colinda: duidelijk articuleren en niet murmelend binnen monds praten en Gio niet zo hieper en over de top spreken of roepen: HEBBEN JULLIE ER ZIN IN?? 😉 (in dit geval dan: heb jij er zin in??)
  Zelf denk ik dat Bjorn best nog wel eens een leuke radio stem heeft.
  En tja, als je niet luistert kun je er ook niet over klagen toch? ;-P

 3. anneke at 14:08

  Of ik naar haar zal luisteren ik weet ten eerste niet waar je haar kan luisteren email ten tweede ze heeft een verschrikkelijke stem net als Vanessa toen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *