Mark: Ik sta op het punt om te breken

Mark: Ik sta op het punt om te breken

Ook Mark voelt zich niet helemaal happy en trekt zich samen met Colinda en Vanessa even terug in de kas. De dames gaan met hem het gesprek aan. Het gaat over Utopia, Patrick (uiteraard) en Mark staat op het punt van breken…

Mark zegt tegen Colinda en Vanessa dat hij het voor het eerst echt een beetje moeilijk heeft. Het is ook best wel veel antwoordt Colinda en zeker wat er in zo’n korte tijd gebeurd. Ja zegt Mark en zeker omdat ik zo’n denker ben. Van te voren denk je Utopia dat doen we wel effe. Maar nu kom je er wel achter dat het veel groter en heftiger is. Ik ben iemand die weinig emoties toont en soms wel te weinig. Ik sta op het punt om te breken. Nee zegt vriendin Vanessa dat ga je niet doen. Maar ik haal er ook wel weer kracht uit natuurlijk aldus Mark. En Colinda voegt daaraan toe dat van een breekpunt ook kracht kan ontstaan. Iedereen breekt hier een keer. Ja ze zeiden het antwoordt Chris, natuurlijk heb je het zelf ook in de hand. Maar het is voornamelijk jezelf natuurlijk. En die ben ik nu ook wel een beetje tegen gekomen nou. En dat vind ik wel goed, dat is belangrijk maar het is wel confronterend. Ja zegt Colinda en wie vertrouw je er wel of niet in. Ja ook dat bijvoorbeeld zegt Mark. Het vertrouwen is soms ver te zoeken vindt Colinda. Ja antwoordt Mark en soms denk je het gevonden te hebben. Dan gebeurd er iets en is alles ten niet gedaan en vertrouw je niemand meer. Maar ik kom er alleen maar sterker uit, daar ben ik van overtuigd. Colinda moedigt Mark aan, het feit dat je het ziet geeft aan dat je het kunt overwinnen. Ja zegt Mark, ik heb zoveel overwonnen… Ik kan alles overwinnen! Maar blijf wel praten met de mensen waarmee je je goed voelt. En tijdens Utopia 2015 moeten we gaan knallen gaat Mark verder! Ik zat echt in een up hoor lacht hij. Daarna gaat het gesprek al snel over Patrick wat in onderstaand filmpje verder te bekijken is.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *