Vanessa en Mark hebben verkering

Vanessa en Mark hebben verkering

Gisteren tijdens een hectisch feestje vol irritaties en conflicten is er ook nog iets moois ontstaan. Vanessa en Mark hebben namelijk verkering!

Vanessa neemt Mark even apart, ze wil even met hem praten. Waarom wil je praten dan vraagt Mark. Nou over het een en het ander antwoordt Vanessa. Dat gaat er bij Mark niet in en vraagt door waar ze het over wil hebben. Nou antwoordt Vanessa als ik zeg van ik wil verkering? Mark lacht en Vanessa legt het verder uit. Je hebt hier verkering, je hebt hier verloven en trouwen. Of vriendje plus of gewoon als hoer beschouwd worden maar daar heb ik geen zin in. Mark lacht en Vanessa zegt dat puntje 1 en 2 al afvallen. Dus of je kunt verkering nemen of dan houdt het op. Nou dan nemen we toch gewoon verkering antwoordt Mark. Wil je wel verkering vraagt Vanessa en Mark zegt nogmaals ja. Na verkering komt meer he zegt Vanessa en de twee zoenen even. Daarna vertelt Vanessa het snel aan Laura en Charlotte. Wat we hadden was flut en volgens mij hebben we nu verkering. Jullie hebben nu verkering? vraagt Laura verbaasd. Ja ik heb verkering gevraagd antwoordt Vanessa. Wat leuk antwoordt Charlotte en Laura wil het nog even checken bij Mark. Maar ook hij blijft het bevestigen. Daarna volgt er een applausje en wordt het stelletje gefeliciteerd. Ik hoop dat jullie het langer dan een maandje volhouden voegt Laura daar aan toe. Of de verkering echt stand blijft houden is nog even afwachten natuurlijk!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jeannet at 23:20

    Ik heb het filmpje (met een lichte vorm van afschuw) bekeken. Héél duidelijk: Vanessa is zwaar in de olie. Let maar eens op haar ogen. En ik denk Mark ook, anders trap je daar toch niet in. Niet dat Mark nou zo’n geweldige gozer is, maar Vanessa …..? Zo wanhopig kan hij toch niet zijn. Of is dat om de geruchten over zijn ware “geaardheid” te verbloemen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *