Hectische nacht na een feestje

Hectische nacht na een feestje

We zijn het de laatste tijd wel gewend, als er drank genuttigd wordt door de bewoners van Utopia eindigt het vaak hectisch. En dat was dus vannacht ook het geval. Met name Patrick zorgde voor irritaties en er hebben zelfs wat ruzietjes afgespeeld.  We zullen even kort maar krachtig omschrijven wat er gebeurd is.

 • Patrick heeft een ruzie met Laura, hij zou iets naar haar gezicht gegooid hebben
 • Charlotte en Patrick hebben ruzie, het gaat over het verblijf in Utopia. Patrick benoemd dat hij nog een jaar langer zal blijven en Charlotte binnenkort gaat. Blijkbaar had hij dat niet mogen zeggen want ze zingt door hem heen. Je kunt al raden dat dat niet gewaardeerd wordt door Patrick.
 • Ook Nicole vindt dat Patrick eens normaal moet doen. Wat is dat nou voor f*cking zweverig gelul Patrick. Je moet gewoon weer even f*cking terug naar aarde man! Colinda neemt het deze keer voor hem op.
 • Het ging over een relatie hebben in Utopia, Naomi gaf aan daar niet voor gekomen te zijn. Daarna krijgen de twee ruzie omdat Patrick gezegd heeft dat Naomi daar vast nog wel op terug zou komen.
 • Er zijn velen irritaties ontstaan rondom Patrick bij verschillende bewoners. Wellicht heeft Patrick dat opgevangen want hij heeft vannacht maar in de kas geslapen.
 • Nicole en Ivan hebben wel samen geslapen.
 • Vanessa en Mark hadden het wederom weer gezellig, Vanessa wilde een spelletje spelen.
 • En uiteraard velen  andere roddels!

 

 

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Jeannet at 23:01

  Jammer de video’s staan op 0.00, dacht zal toch eens klikken en dan staat er: video’s zijn door gebruiker verwijderd. (waren de video’s zo naar Thom ?). Als ik het bericht zo lees, zijn het inderdaad maar nare filmpjes. Wederom weer veel ruzie en onenigheid daar.

  Heerlijk kerstsfeertje hangt er.
  Was de slogan voor Kerst niet: “Vrede op aarde” en ?? in Utopia ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *