Wat is er gebeurd vannacht?

Wat is er gebeurd vannacht?

Vanessa heeft maar weinig mee gekregen van vannacht met betrekking tot Patrick. Daarom gaat ze het gesprek aan met Colinda die het een en het ander kan uitleggen wat er gebeurd is.

Ik heb er niks van mee gekregen zegt Vanessa tegen Colinda, ik lag in bed. Patrick ging discussies aan zoals altijd. Maar hun waren ook dronken en zijn er dan wat feller op en je weet hoe het in de groep gaat dat blijft hangen. Wat ik begrepen heb van Chris. Bepaalde mensen doen alsof ze engeltjes zijn maar dat zijn ze echt niet. Op het laatst zou Patrick iets tegen Naomi gezegd zou hebben. En toen vloog Naomi hem achterna en kwam Charlotte en Ivan erachter aan. Toen zei Ivan als vriend tegen Patrick, ik ben je vriend en ga je nest in. Hij dreef hem eigenlijk naar de slaapkamer, je moet mensen nooit drijven. Dus Pat wil uit die slaapkamer en er ontstond touwtrekkerij. Ivan wilde er toen tussenin springen maar toen sprong ik er tussen.

Dat was één en toen ging ik naar buiten met Lautje. En hebben het over de meiden gehad en dat ze bitches eerste klas zijn. En daarna gingen we naar binnen en  Patrick was aan het opruimen. Lau ging naar de slaapkamer en ze vind daar de papieren van de ouderen dag die ergens anders lagen. Dus toen zei Laura tegen Pat heb jij dat gedaan. Patrick antwoordde nee en je weet hoe zijn houding was. Dus Lau loopt naar achteren met de vraag wie de papieren op bed gelegd heeft. Ze was al uit op ruzie, toen was ze al aan echt blind worden. En toen kwam ze terug en zei wie dit op mijn bed heeft gegooid die is… Patrick stond dichtbij en onderbrak haar met die is dood? Daarna volgt er een streamlock en als het beeld terug is begint Colinda zich af te vragen waarom er gevochten moet worden. De sterke drank buiten laten antwoordt Vanessa, dat is heel het eieren eten.

UPDATE: Er is inderdaad gevochten in Utopia, Laura wilde Patrick aanvallen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. den steuker at 11:58

    Hoort wie het zegt over geen drank meer.Laura is gewoon een vechtersbaas,daarom is ze ook de vriendin van Charlotte.Kan zij het vuurtje opstoken en als er ruzie komt kan zij de onschuld spelen en Laura neemt de honneurs waar als ze in het nauw komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *