Laura wilde Patrick aanvallen

Laura wilde Patrick aanvallen

Eerder werd er al gesproken over een mogelijke “vechtpartij” in Utopia. Dit zou zich vannacht afgespeeld hebben. Echter lijkt nu het verhaal bevestigd te worden, Laura wilde Patrick aanvallen.

Laura komt naar Colinda toe en zegt dat ze zwart voor haar ogen zag. Ik zag gewoon effe niks meer! Je trapte hem antwoordt Colinda en toen sprong ik er tussen. Ja dat zag ik zegt Laura dat je er tussen sprong. En toen ving ik je klappen op antwoordt Colinda. Ik was zo gekwetst op een gegeven moment gaat Laura verder. Ik probeerde het nog voor hem op te nemen vanavond. Je mag nooit aanvallen zegt Colinda en Laura zegt dat ze daarom maar naar de muur is gegaan. Ik vind het erg dat jij er tussen stond, je bent mijn vriendin. En het is gewoon klote wat er is gebeurd. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Colinda antwoordt dat ze het erge van alles vind dat ze eerst Ivan tegen gehouden heeft. Daarna Laura en heb ik Wilco er ook nog af moeten trekken. Volgens Laura betekend dat dat Patrick erg veel los maakt in mensen. Ja natuurlijk antwoordt Colinda, dat is ook zo. Dit ging me zo te ver antwoordt Laura en ik ben ook zenuwachtig voor vandaag. Ik neem Patrick altijd in bescherming en zeg tegen iedereen doe maar niet. Ik wil hem graag helpen en was niet dronken. Hij verscheurde zo mijn briefjes en op dat moment voelt dat zo pijnlijk. Ik heb ook respect voor jou en zou nooit zijn spullen kapot maken. Ik baal dat ik zo gereageerd heb, daar schrik ik ook weer van. Maar ik denk wel dat Pat moet stoppen met alcohol. Dat sowieso antwoordt Colinda, hij ging nu een stap te ver.  Ja wat doen we eraan vraagt Colinda zich af. Niks antwoordt Laura, opstaan en weer door gaan. Voor mij is het ook vervelend dat jij er tussen zat. Colinda wilde alle mensen bedaren, en heeft vaker geweld met dronken mensen mee gemaakt. Colinda zag het al aankomen, en in de kaarten gelezen.

Later gaat Colinda ook nog in gesprek met Patrick. Echter loopt dat niet zo soepeltjes. Colinda vraagt zich af of Patrick in de gaten had wat voor dronk hij had. Ja antwoordt Patrick maar dat raakt mij op dit moment niet. Het maakt me niet uit, echt niet uit. In mijn Utopia zijn we allemaal voor elkaar. De afgelopen 3 dagen is er geen shit opgeruimd terwijl dat de normaalste zaak van de wereld is. Dat er voor een halve rooie alcohol wordt besteld. Ik wilde me op gaan ruimen en toen waren er een hele boel boze mensen. Ik wilde Laura laten zien dat ik het opgeruimd had. Volgens Colinda had hij wel even kunnen zeggen tegen Laura dat hij opgeruimd had. Dat heb ik gedaan antwoordt Patrick. Nee dat heb je niet antwoordt Colinda. Schei nou toch uit Pat! Patrick zet vervolgens zijn gehoorbeschermer op en gaat verder met werken. Einde gesprek… wordt vervolgd?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. maurice at 22:08

    ik snap niet dat er nog mensen naar die smerige bende kijken daar
    ik kijk vanaf februari al niet meer en mis het nog geen seconde

  2. Jo at 14:56

    Het zou beter zijn al Patrick eruit gestemd zou worden. Het is een onaangenaam persoon (dit is een understatement).
    Het is niet leuk meer om naar te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *