Ouderendag in Utopia

Ouderendag in Utopia

Even iets leuks te melden wat er gebeurd is in Utopia. Laura heeft wederom een ouderendag georganiseerd zodat de ouderen niet alleen hoeven te zijn en een gezellige dag kunnen beleven. Iedereen is dan ook dolenthousiast en de sfeer in de loods is ineens stukken beter. Ook Laura heeft en loopt al de hele middag met een lach op haar gezicht rond. Als alle ouderen gearriveerd zijn wordt er gezellig een drankje gedronken en uiteraard gebabbeld. Ook is Theo bekend van het televisieprogramma waarheen waarvoor van Geer en Goor aanwezig. Hij volgt Utopia ook. Ouderen worden onder handen genomen en kunnen ook nog geknipt worden. Uiteraard zal er ook een rondleiding zijn. En kookt Vanessa een lekker hapje.

Ook Gio krijgt nog advies over zijn studie die hij mogelijk binnen de poorten van Utopia op zal pakken. Een van de oudere zegt tegen hem, als je een plan trekt moet je je niet laten tegenhouden, door wat dan ook. Niets komt zomaar door je brievenbus waaien. Je moet gewoon doorgaan! De ouderen hebben weer een leuke gezellige dag beleefd, en de bewoners hebben ze een hart onder de riem gestoken. Mooi initiatief!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. David Brigham at 23:17

  Ik weet zeket dat je je niet vergist over die studie, Jeannet. 😉 Het is een onzalig idee. En wat dat blijven betreft: hij is in Utopia gegaan omdat ie te laf was om het netjes met Sam uit te maken, en hij blijft nu in Utopia omdat ie te laf is om het netjes met Isa uit te maken. Past bij zijn vooruitschuif-mentaliteit. Of ben ik nu niet zo tolerant als de lieve oudjes? :)))

 2. Jeannet at 22:52

  Raar dat die ouderen een positief beeld hebben over Utopia. Niet echt realistisch. Of zijn wij juist niet tolerant genoeg. Horen wij enkel het gescheld daarbinnen, zijn wij getuigen van al die ruzie’s en zijn die sex-orgies normaal?

  Ik denk dan inderdaad dat ouderen “toleranter” worden 😉

  (l*lkoek), ik denk dat ik de reactie van mijn moeder (zaliger) wel zou weten als die Utopia zou kijken, ook met haar 89 jaar destijds.

  Ik schrik ervan, dat Gio er over nadenkt zijn studie (schriftelijk) op te pakken binnen Utopia. Arme Isabella, ik denk dat die liever heeft dat Gio stopt, zodat ze hem 31 december in haar armen kan sluiten.

  Los van dat feit is een studie oppakken binnen Utopia geen goed idee. Mij lijkt dit bij voorbaat te falen, maar ja, ook ik kan mij vergissen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *