Gesprek van de dag: Patrick

Gesprek van de dag: Patrick

De hectische avond en het gedrag wat Patrick vertoonde met een bijna vechtpartij wordt uitvoerig besproken. Na de ouderendag lijkt de negativiteit bij de bewoners weer terug te zijn. Om de negativiteit zo veel mogelijk te besparen zullen we kort maar krachtig even omschrijven wat er besproken is. Uiteraard met filmpjes zodat alles nog eens terug gekeken kan worden.

  • Patrick wordt aangesproken op zijn gedrag door LauraB en Ivan. Ze proberen Patrick er van te overtuigen dat zijn gedrag veranderd moet worden. Echter denkt Patrick hier anders over…
  • Colinda is in tranen als ze het gesprek aangaat met Vanessa over (drie keer raden) Patrick. De relatie tussen de twee wordt besproken en Vanessa biedt haar hulp aan. Ze denkt dat ze Colinda best wel kan helpen. Colinda moet voor zichzelf kiezen of Patrick gaan helpen. Ik zie ook wel eens dingen waarvan ik denk dat ik hem er bij kan helpen. Ook denkt ze dat Colinda Patrick de komende dagen maar een beetje moet mijden. Ook vertelt Colinda dat ze post gehad heeft. En haar zus heeft Patrick in een brief tiran genoemd. Voor Colinda is het moeilijk, ze is in Utopia gekomen voor plezier en om te laten zien dat ze wel gelukkig kan zijn.
  • Laura twijfelt om in Utopia te blijven met Patrick als mede bewoner van Utopia. Charlotte geeft het advies om maar gewoon naar huis te komen. Laura denkt er nog goed over na en Charlotte gaat het gesprek er over aan. Zou ze haar keuze kunnen maken?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Caroline at 03:33

    Patrick is niet makkelijk maar uiteindelijk zijn Colinda en Wilco de bron van nativiteit. Colinda heeft haar teleurstelling in Patrick niet kunnen loslaten en zinde op wraak. Ze lag luidruchtig met Wilco in bed terwijl Pat alles kon horen. Dat is geen vrouw van licht en vrede. Ik heb veel respect voor Gio . Wat een wijsheid voor zijn leeftijd. En Jouy idem. Zij nemen het op voor Patrick. Zij snappen dat Patrick een slachtoffer is van een hele zieke en negatieve groepsdynamiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *