Charlotte wil een tampon met wodka inbrengen

Charlotte wil een tampon met wodka inbrengen

Het feestje is begonnen! Charlotte had eerder flink wat drank besteld en na het centraal wordt er lekker geborreld. Echter heeft Charlotte een raar idee, een heel raar idee!

Charlotte heeft een idee, ze wil namelijk een tampon inbrengen met drank erop. Een erg raar idee maar het schijnt dat je dan sneller dronken wordt. Ook zou je minder last van je maag krijgen en je kunt niet aan je alcohol merken dat je gedronken hebt. Deze methode heet slimmen. Charlotte probeert mensen voor zich te winnen maar de meeste slaan het verzoek over. Naomi had het wel gewild maar dat gaat nu niet lukken. Wat later gaat Charlotte naar de wc samen met haar vriendin Laura. Daar lijkt Charlotte haar zender uit te zetten of te blokkeren wan Laura is alleen verstaanbaar. Waarom wil je dat doen dan vraagt Laura verbaasd zodra Charlotte het uitgelegd heeft. Het is kapot lachen antwoordt Charlotte. Hoe dan vraagt Laura, gewoon zo antwoordt Charlotte. Of ze nou echt een tampon met drank ingebracht heeft is uiteraard niet te zien. Zou ze het gedaan hebben?

De rekening van de drank is ook erg hoog uit gevallen, de bestelling die Charlotte eerder deed kost namelijk 50 euro per fles. En aangezien ze 8 flessen drank heeft besteld is dat nogal wat! Ook gaat er nog wel sigaretten geld vanaf. De bon is niet officieel en het lijkt Mark wel handig om het café even op te bellen om het te checken.

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Jeannet at 23:09

    Inderdaad het niveau daar holt achteruit. Wat een stelletje idioten. Zeker Charlotte. Ze schijnt dus al ervaring te hebben met haar Wodka-tampons. Weet pa Muis wel wat dochter lief, zijn prinsesje zoal uitgevreten heeft en nog steeds dergelijke idiote hersenspinsels?

  2. edwin at 08:31

    Waar gaat dit heen. J de M is dit nu daadwerkelijk wat je verwachte met je programma. Het jaar is bijna voorbij en wat heeft het opgeleverd? Roddelende inwoners , ruzie makers, Sex orgieën en krommen tenen acties. Volgend jaar geen enkele contact met buitenwereld. Weg met telefoon tablet en labtop. Zelf zorgen voor voedsel en hout etc. Dat is utopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *