Het centraal van 21 december in Utopia

Het centraal van 21 december in Utopia

Tijd voor een centraal in Utopia, lees hier alle punten die de bewoners op 21 december besproken hebben. Of kijk het centraal terug met behulp van een filmpje.

Draaiboek ouderen dag
Laura neemt het woord en neemt het draaiboek van de ouderen dag van morgen door. Er komen ongeveer dertig mensen inclusief begeleiding. Het moet een gezellige middag worden met een diner tot slot. Kerstliedje hier, beetje make-up daar. Aandacht voor de vaak eenzame ouderen staat centraal.

Beurt over slaan
Laura heeft haar zegje gedaan. De beurt is aan Vanes. Joey: “Go Nes!” Maar Vanessa slaat haar beurt over. Net als haar twee buurvrouwen.

Stichting van de stichting
Joey en LauraB hadden vandaag een afspraak met een notaris die hen gaat helpen met de oprichting van de stichting. De eerste stappen zijn gezet. Op naar de opening tussen Kerst en Oud en Nieuw.

Financieel praatje
Mark aan het woord. Er zit lekker veel geld in de kas, 13.000 euro in kas en 4000 op de bank. De bankrekening is dus goed gespekt en er zijn nog een aantal betalingen onderweg. Mark is van plan om een deel van het cash geld op de bankrekening te storten.

Excuses van Vanes
Naar aanleiding van een gesprek met Wilco eerder vandaag wil Vanessa haar excuses aanbieden aan Mark.

Alles is te koop!
Gio heeft een idee. De koeien in de verkoop doen, maar ze niet wegdoen. Kortom: met iemand afspreken dat hij/zij de koeien krijgt wanneer Utopia écht afgelopen is… En dat gaat niet alleen op voor de koeien. Alles is te koop!

Testpanel
Nicole heeft ook een idee om de kas te spekken. Het Utopia testpanel. Matrassen, pillen, make-up etc. Alles moet getest worden en Nicole ziet het wel zitten om dat te doen. De overige inwoners zijn enthousiast. Nicole gaat het verder uitzoeken!

Chris hartje Patty
Chris is weer typisch bezig. Het lijkt erop dat hij Patty Brard graag wil ontmoeten en blijft maar manieren bedenken.

Patrick voelt zich OK
Patrick is lekker bezig en deelt dat met de groep.

Op naar 2015
Colinda kan niet wachten op het nieuwe jaar. Graag wil ze komende week gaan zitten om de plannen voor 2015 door te nemen.

Super moe
Er staat een feestje op de planning. Nicoline is supermoe, dus doet niet mee. Verder gaat ze nog even lekker schilderen en komen woensdag nieuwe boekjes binnen.

Pop in de shop!
De 3D-poppetjes staan in de webwinkel!

Bijna uitverkocht…
De kaartjes voor Winter Wonderland zijn bijna uitverkocht. Er is nog één shift toegevoegd, dus er staan nog kaartjes online.

Beerpong en gitaarspel
Het centraal is voorbij. Tijd voor een feestje, aldus Charlotte. Maar LauraB heeft ook een plan. Iets minder Rock ’n Roll, maar wel leuk: kerstliedjes oefenen.

Nog even over Oud & Nieuw
De inwoners bespreken de plannen voor oud en nieuw. Voor Laura is één ding duidelijk: we gaan niet slapen en geven een vet feest! Colinda is het er helemaal mee eens!

Daarmee komt het centraal van 21 december ten einde, bekijk hieronder het centraal terug:

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *