Valt Mark buiten de groep?

Valt Mark buiten de groep?

Momenteel wordt Mark veel besproken door de bewoners. Het is de bewoners ook niet ontgaan dat het niet zo lekker loopt. Wilco heeft eerder een gesprek gehad met de boekhouder waarin hij aangeeft negatief te denken en wellicht naar huis zal gaan. Wilco heeft verslag uitgebracht naar Vanessa en zij wil het even bespreken met haar vriendin Laura.

Wilco kwam naar mij zegt Vanessa en die vroeg of ik in het centraal een beetje voor Mark op wilde komen. Hij vroeg eigenlijk of ik mijn excuses aan wilde bieden in het centraal. Voor wat vraagt Laura verbaasd. Voor twee weken geleden toen we een centraal hadden. Toen ik iets zei over de boekhouding dat het niet zou kloppen. Dat was geen persoonlijke aanval, dat weten jullie ook wel. Meer over het feit dat ik duidelijkheid wilde. Maar Wilco vroeg dus of ik dat wilde doen omdat er gedacht wordt dat Mark naar huis gaat. En willen van mij hulp daarvoor, zodat hij zal blijven. Oke antwoordt Laura, ik heb net heel even kort met Mark gesproken. En ik zei blijf je of? Toen zei Mark nu willen ze me allemaal hier houden en ook die twee. Hij had het toen over Ivan en Joey dat hij die twee stemmen niet vergeten was. Dat is dan wat hij erbij haalt maar ik vind dat hij hier ook moet blijven. Mark is nog niet klaar hier en dat hij spijt gaat krijgen. Ja zegt Vanessa maar denk je dat dat mij wel gaat lukken? Laura zegt het is moeilijk om iemand over te halen maar je kunt wel iemand tot nadenken zetten. Mark is een mannetje die alles perfect wil hebben en ik geloof dat het dat nu niet zo is. Er valt meer uit te halen dan dat erin zit. Vanessa antwoordt hij weet dat ik hem waardeer. Maar de mensen die dus nu zeggen dat hij moet blijven moeten zelf maar een woordje doen. Ja zegt Laura, het is en blijft zijn keus. Maar hij is wel aan het twijfelen en is er nog niet uit. Iedereen weet denk ik wel dat hij nog niet klaar is hier. Je weet waar je voor tekent als je blijft antwoordt Vanessa. Ja zegt Laura,, maar dan maakt geld ook niet veel uit. Als ik besluit om te blijven dan is dat zo, dan ben je het geld misschien kwijt. Dat is dan zo! Mark zit hier pas een paar maanden en als de groep anders wordt dan veranderd hij zich ook. Vanessa denkt dat het probleem van Mark is dat hij buiten de groep valt. En dat ligt aan de groep en dat zou ik in het centraal zeggen. Hij wordt een beetje aan de kant gezet, dat is het probleem. Mark voelt enkel aansluiting bij Wilco en Chris, als hij wel aansluiting zou hebben dan zou het makkelijker voor hem zijn. Het is zonde zegt Laura want Mark is wel een leuke jongen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Jeannet at 23:25

  Ik heb nog steeds een gevoel dat Mark geen goede boekhouder is. Er zijn voorheen door ons reageerders al diverse malen twijfels geweest over de kennis van Mark. Dat was wat Vanessa twee weken terug in het centraal ook opmerkte “dat de boekhouding niet klopte”.

  Wat excuses……?

  Ik vermoed zeker dat de boekhouding niet klopt. Die Mark verkoopt veel “bla bla” hij nam toen vrij onbeschoft de boekhouding van Gio over.

  Toen was er controle door 2 personen. Nu zit Mark alleen te kl*ten, maar wat toezicht met die enorme grote bedragen waar het steeds om gaat, ik zou daar iets meer controle over willen hebben.

  Ik had al geen goed gevoel bij de binnenkomst van Mark “boekhouder….” en dat gevoel is zeker niet positief geworden. Ben benieuwd, zou zo graag zien dat iemand van de Belastingdienst ze ter orde zou roepen om een correcte boekhouding in te leveren.

  Zeker i.v.m. de B.T.W. aangifte. Het verbaast mij toch dat het allemaal zo soepel loopt met de contacten (? ! ) met de belastingdienst. Mijn boekhouding moet cent-nauwkeurig met de debet en credit zijde kloppen. Zo’n boekhouding denk ik niet dat Mark voert….. maar ik geef hem het voordeel van de twijfel……. maar ik denk dat mijn intuïtie mij niet bedriegt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *