Er wordt wederom drank besteld

Er wordt wederom drank besteld

Charlotte belt naar een koerier, en belt hem om drank te bestellen. Zou ze weer een feestje in de planning hebben?

De koerier vraagt waar hij de sterke drank moet gaan halen. Charlotte heeft werkelijk waar geen idee, ze zit immers één jaar opgesloten. Misschien in een café? De koerier checkt even of er een supermarkt open is maar helaas. Zeg maar wat je nodig hebt? Charlotte antwoordt één Jack Daniels, één bacardi, Malibu en Wodka. En dan doe van alles maar twee. De koerier vraagt nogmaals waar hij het moet halen. Charlotte weet wel een café in Loosdrecht waar hij het kan halen. Of een restaurant in Hilversum. De koerier gaat het wel even vragen aan een collega waar het de vorige keer gehaald is. Hij zal er achterheen gaan en er wordt afgesproken dat Charlotte wat later terug belt om te controleren of de bestelling door gaat. Daarna wordt het telefoon gesprek beëindigd en zegt dat is dik veel! Er lijkt dus een feestje aan te komen, hoe zal dat gaan verlopen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Klaverboer at 23:12

  En weer is het Lot die een drankbestelling doet. In Loosdrecht of Hilversum, had pa Muis daar geen zaak? Toeval???
  Lot is de laatste week wel erg aanwezig, heeft zelfs weer eens bij de koeien geholpen! Wat toevallig zeg, met de stemming van Utopiaan 2014 nabij! Laten we niet vergeten dat het een door en door slecht mens is met haar roddels, leugens en agressiviteit!!!

 2. Jeannet at 22:27

  Belachelijk dat drankgebruik, hm het is drankmisbruik! En de prijs van de koerier wil ik ook niet weten! Schande dat er daar zo met geld wordt gesmeten!

 3. anneke at 21:04

  En weer drank bij willen plassen ze nu in bed stelletje zuipschuiten het is niet alleen Vanessa de rest kan er ook wat van ze hadden van de week ook al van alles 2 of 3 lessen besteld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *