3D poppetjes zijn af!

3D poppetjes zijn af!

Bezoek voor de Utopianen. eerder was Gio al bezig met het maken van 3D poppetjes. Er zijn toen computer modellen van alle bewoners gemaakt. Deze worden vervolgens uitgeprint in 3D beeld waardoor een mooi poppetje ontstaat. Na wat vertraging zijn ze dan eindelijk af.

De gasten zetten alle 3D poppetjes neer, met de mededeling je mag straks jezelf eruit zoeken. Gio ziet de eerste 3D poppetjes verschijnen en is helemaal enthousiast. Ook andere bewoners vinden het erg leuk om zich te herkennen in een beeldje. Gio vindt het kapot vet en leuk. Het zijn gipsen poppetjes en de bewoners vergelijken ze met elkaar. Allen Laura vindt haar poppetje niet op zichzelf lijken. Bekijk hieronder het filmpje nog eens terug. De bewoners zijn enthousiast maar wat vinden jullie er van? De poppetjes zijn verder goedgekeurd, en zal tijdens de markt verkocht gaan worden. Deze gaan op bestelling, en wordt later verstuurd. Waarschijnlijk zullen ze ook wel op de webshop te recht komen. Mochten er nieuwe bewoners komen dan worden er weer nieuwe 3d poppetjes aangemeten. Ze zullen een paar keer per jaar langs gaan komen hiervoor.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *