Laura leert steeds meer over tatoeëren

Laura leert steeds meer over tatoeëren

Laura is al een tijdje bezig om het vak tatoeëren te leren. Uiteraard vergt dat wat oefening want zo makkelijk is tatoeëren nog niet. Ze gaat dan ook hard aan de slag samen met Martin.

Laura mag het tatoeëren oefenen met een stukje nep huid. Martin geeft ondertussen wat aanwijzingen, rustig aan en niet te snel. Laura volgt de instructies goed op en oefent verder op het stukje nep huid. De tekening die ze hierop zet moet zo perfect mogelijk zijn. Martin houdt dan ook alles super goed in de gaten en spreekt Laura soms ook even goed toe. Ho ho stop eens, je duwt de naald te diep in de huid! Vervolgens wordt het even besproken en gaat Laura weer stug verder.Een deel van de les kun je hier nog eens terug kijken. Een ding is wel zeker, het gaat steeds beter. Zou ze een goede tattoo artiest worden?

Ook Joey leert het vak tot tattoo artiest. Daarom heeft Martin voor beide wat regels verzonnen. Opgeschreven op een stuk karton en opgehangen, duidelijk taal toch?!

Regel 1 – Martin heeft altijd gelijk.
Regel 2 – In geval van twijfel vervalt u naar regel 1. De directie.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *