LauraB en Colinda over hun relaties

LauraB en Colinda over hun relaties

LauraB en Colinda zitten samen te praten, ze hebben het over hun relatie binnen Utopia.

LauraB zegt tegen Colinda dat Joey graag geen verantwoordelijkheden hebben als hij naar buiten gaat. En niet gebonden zijn als hij naar buiten toe gaat, want hij wil nog zijn ding kunnen doen. Volgens LauraB heeft hij gewoon een verknipte tijd op een relatie. Want zoals mijn ideale relatie eruit ziet is dat je elkaar gewoon vrij kan laten. Dat je juist wilt dat de andere zich ook ontplooit en niet dat je perse heel de dag met elkaar op de bank moet gaan zitten. Absoluut niet, dan wil ik niet eens een relatie. Volgens Colinda willen ze dan allebei hetzelfde. Ja zegt LauraB maar hij is niet verliefd. Dat is wat hij nu heel erg in zijn kop heeft. Volgens Colinda heeft dat er ook wel mee te maken dat Joey zo jong is. Hij heeft daar nog weinig ervaring mee. Hij vertelde alleen maar lieve dingen gaat LauraB verder, dat ik lief was en gek op mij was. En dan begrijp ik niet dat hij zich zo focust op het een naam geven.

Ook Colinda heeft het over Patrick, hij noemde hun band al een relatie. Volgens Colinda is dat nog niet zo ver, rustig aan. Uiteindelijk zou het wel een relatie kunnen worden. Maar hij is ook een drama queen, Patrick zei dat hij zijn post terug zou halen. Hij wil dat dan ook niet aan het thuisfront gaan schrijven. We houden het gewoon bij het nu en we kijken wel waar het heen gaat. Wordt het een mooie relatie dan wordt het dat. Maar als je met verwachtingen gaat komen dan kom je er niet. LauraB kan zich daar wel in vinden. Maar vindt ook wel dat ze in hun handen mogen klappen. Ze hebben een maatje, waarmee je het ook nog op andere manieren leuk hebt. Je begrijpt elkaar en stimuleert elkaar. De dames babbelen vervolgens nog even verder over hun relaties. Dit kun je uiteraard in onderstaand filmpje even terug kijken.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *