De Utopia winnaar bokaal

De Utopia winnaar bokaal

Patrick en Wilco hebben een goed gesprek gehad in de Utopia bay. Het is een wonder! Ook wordt er hard gewerkt en wordt de laatste hand gelegd aan de Utopia winnaar  bokaal. Deze zal waarschijnlijk overhandigd worden aan de Utopiaan van het jaar. Wilco is er de laatste tijd al lang mee bezig geweest. Ben je benieuwd hoe de winnaar bokaal eruit ziet? Dan bieden we je de kans om via onderstaand filmpje alvast een indruk te krijgen! Uiteraard houden we de verdere ontwikkeling die gaande is in de gaten voor je. Zodra er meer nieuws over de winnaar bokaal is laten we het weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *